Detail info
Close

Gábor Presser

Gábor Presser

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

14. marec 2010 o 19:00 hod.
Spoločenská hala PKO, Bratislava

Gábor Presser je najväčšia maďarská hudobná hviezda posledných štyroch desaťročí – autor nezabudnuteľných hitov, skvelý klavírista, sugestívny spevák, obľúbený producent, a vtipný glosátor.
V šesťdesiatych rokoch bol členom a autorom prvých albumov skupiny Omega, neskôr sa s vlastnou rockovou kapelou LGT etabloval aj v Západnej Európe a USA. Do Bratislavy zavíta so svojím intímnejším sólovým programom “Piesne a príbehy”. Na koncert je k dispozícií iba limitovaný počet lístkov. Napriek tomu že Gábor Presser je na výslní už vyše 40 rokov, jeho prvý sólový koncert sa uskutočnil pred rokom. Po niekoľkých grandióznych vystúpeniach s desiatkami hudobníkov a zboristov na pódiu sa rozhodol pre divadelnejšie prostredie, v ktorom zahrá osobný, komorne aranžovaný výber z množstva svojich rockových a popových hitov, muzikálových, divadelných a filmových melódií.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top