Detail info
Close

ME 2010 vo vodnom slalome

ME 2010 vo vodnom slalome

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date Miesto/Place of event Čas/Time Cena/Price
5.- 6. 6. 2010 Areál Divoká Voda, Bratislava-Čuňovo (ulica/street Na Hradzi 174) 10:00 hod
3,- eura

UPOZORNENIE!!!!

Nariadenie od organizátora. Program na 5. 6. 2010 a 6. 6. 2010 je zrušený z dôvodu zvýšenej hladiny vody v areály. O ďaľšom vývoji Vás budeme informovať prostredníctvom Našej webovej stránky a zároveň informáciami na predajných miestach.  Záujemcovia, ktorí budú chcieť vrátiť vstupenky, tak môžu urobiť na predajnom mieste, na ktorom ich zakúpili.

Jedna z najväčších tohtoročných športových udalostí na Slovensku sa uskutoční prvý júnový víkend. Od 3. do 6. júna v Bratislave - areál vodných športov Čunovo budú na Majstrovstvách Európy obhajovať tituly z minulého roka všetci slovenskí olympijskí víťazi Michal Martikán, Elena Kaliská a bratia Peter a Pavol Hochschornerovci. Okrem nich sa predstaví kompletná slovenská reprezentácia. ktorá budú mať výhodu domáceho prostredia a o to väčšiu šancu na úspech.
Zárukou najkvalitnejšej zahraničnej účasti je náročná trať v Areáli Divoká voda, kde na budúci rok budú Majstrovstvá sveta vo vodnom slalome a súčasne kvalifikácia na Olympijské hry 2012 v Londýne.

My sme tu doma, tak neváhajte a príďte sa i vy zabaviť, zažiť adrenalín, povzbudzovať z plného hrdla a ukázať celej Európe, že jazdiť na divoke vode vieme stále najlepšie!

Do Areálu Divoká voda sa dostanete autom, autobusom MHD (v sobotu a nedeľu až k areálu), linkami SAD (smer Bratislava – Vojka) alebo na kolieskových korčuliach či bicykli po dunajskej hrádzi.

Viac info



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top