Detail info
Close

RAMÓN VARGAS - Viva musica Festival

RAMÓN VARGAS - Viva musica Festival

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

KULTÚRNE LETO A HRADNÉ SLÁVNOSTI 2010 a festivalu VIVA MUSICA
31.7.2010 o 21.00 h - Námestie Eurovea

Ramon Vargas – tenor
Joanna Paris – soprán
Srboljub Dinič – dirigent
Orchester Viva Musica!

Dôvody celosvetového zbožného uctievania tenoristov sú po vypočutí Ramona Vargasa okamžite jasné. Hlas tohto mexického speváka patrí v súčasnosti medzi najkrajšie vo svojej disciplíne. Či v New York Metropolitan Opera, vo Viedenskej Stattsoper, alebo v Parižskej Opera de Bastille, milovníci hudby všetkých kontinentov ho milujú. Tento bývalý člen chlapčenského speváckeho zboru Baziliky v Guadalupe sa stal jedným z najuznávanejších tenorov 21 storočia. V roku 1986 vyhral prestížnu súťaž Enrico Caruso Tenor Competition v Talianskom Miláne. Okamžite rozpoznateľný pre svoj jasný a agilný lyrický tenor, ktorý ho predurčuje pre bel canto repertoár, Ramon Vargas dnes vystupuje v najvýznamnejších operných divadlách sveta.
Koncert na Viva Musica! bude jeho prvým verejným vystúpením na Slovensku. Viva Musica! orchester povedie dirigent Srboljub Dinic, ktorého si na náš koncert vybral sám Ramon Vargas. Hosťom večera bude mladá americká sopranistka talianskeho pôvodu Joanna Paris, ktorá v tomto roku zaujala pozornosť opernej verejnosti počas jej debutu v Metropolitnej opere v New Yorku.

Vstupné:
VIP zóna: 100 € /stoly - voľné sedenie/
I. zóna: 50 €
II. zóna: 30 €

III. zóna: 15 €


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture RAMÓN VARGAS - Viva musica Festival
picture RAMÓN VARGAS - Viva musica Festival
Top