Detail info
Close

Marián Varga so Symf. orchestrom Slov. Rozhlasu

Marián Varga so Symf. orchestrom Slov. Rozhlasu

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Vianočné koncerty Mariána Vargu so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu
Diriguje: Martin Majkút
Hostia: Jana Kirschner, Pavol Hammel a Detský spevácky zbor SRo


8.12.2010 o 19.00 h
9.12.2010 o 19.00 h - 
TV záznam z koncertu
Veľké koncertné štúdio Slovenského rozhlasu Bratislava

Hudobný génius Mariána Vargu rozvinutý do symfonickej podoby. Muzikantské legendy v novej sile. Presvedčivo zrelé výkony. Nekompromisne moderný výraz. To sú len niektoré z hodnotení, ktoré zaznievajú na adresu ojedinelého stretnutia výnimočného skladateľa, vyzretého orchestra a talentovaného dirigenta.
V svetovej premiére zaznejú skladby Punctum contra punctum, Intrada, Pastorále pre flautu a Sláčikové kvarteto č. 4. Očakávanie budia nové naštudovania známych skladieb i premiérové uvedenie skladateľovej tvorby z posledných rokov v naštudovaní najstaršieho slovenského symfonického orchestra pod precíznou taktovkou Martina Majkúta, mladého dirigenta pôsobiaceho v USA.
Spevácke esá Jana Kirschner a Pavol Hammel zaspievajú najznámejšie z Vargových skladieb. Jana Kirschner zaspieva spolu s Detským speváckym zborom SRo našu najkrajšiu rockovú baladu Ľaliu poľnú a Pavol Hammel Čiernu ružu v nových aranžmánoch.

M. V. & S.O.S.R. – Doprajte si sviatočný pocit, zaslúžite si ho.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top