Detail info
Close

Beautiful Things

Beautiful Things

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 20.5. 2011 o 21:00hod.
Miesto konania/Place of event: Loft club, Bratislava
Cena/Price: 12,-Eur

Double pack:
Beautiful Things(20.5.2011 o 21:00hod.) + TV ROCK(27.5.2011 o 22:00hod.)
Loft club, Bratislava + The Club, Bratislava
Cena/Price: 25,-Eur

Beautiful Things je opäť na scéne
Už od roku 2002 prúdi na našej klubovej scéne ružová energická bomba, ktorej nikto inak nepovie ako BT. Po ročnej odmlke môžeme s kludným svedomím prehlásiť, že vaša milovaná Beautiful Things je opäť na scéne!
Určite niektorým z vás sa v tomto momente vynárajú krásne spomienky na mnoho edícií, ktoré Beautiful Things ponúkla počas svojej bohatej histórie. Avšak nechajme všetky spomienky odpočívať v našich srdciach. Začína sa písať nová éra tejto najpopulárnejšej slovenskej trancovej klubovky. Presný comeback je naplánovaný na jarný den 20. mája 2011. Tentokrát prichádza zmena s miestom konania eventu. Svoju premieru zažije Beautiful Things v nádherných a idilických priestoroch bratislavského klubu LOFT. Fanúšikovia sa môžu tešiť na dve pripravované pódia, z ktorých jedno bude umiestnené pod holým nebom pod taktovkou fotoportálu Szene1.sk.
Hlavnou agendou Beautiful Things bol vždy kvalitný hudobný zážitok. Ten tvorili veľké trance-ové superstars, domáca DJ-ská a producentská špička, ako aj nádejné a mladé pušky z celého sveta. V podobnej filozofii chce BT pokračovať aj naďalej. Najbližšiu edíciu bude tvoriť hneď niekoľko skvelých DJ-ov, z ktorých dvaja sú z Ruska a Veľkej Británie.

Viac info TU.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Beautiful Things
Top