Detail info
Close

JEFF BECK

JEFF BECK

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Vstupenky nie je možné rezervovať, môžete si ich zakúpiť cez internet /CARD PAY/ alebo na predajných miestach siete ticketportal.
Dátum/Date:
24.6.2011 o 19:00 hod.
Miesto/ Place:
Športová hala Pasienky Bratislava
Cena/Price: od 30,– EUR
informácia pre vozíčkarov: vozíčkar má vstup ZDARMA, sprievod si musí zakúpiť vstupenku

Koncert otvorí svojská funkjazzová formácia Sto Múch, ktorej vedúcou osobnosťou je hudobník a pesničkár Juraj Haško. Vo svojich pesničkách kladie dôraz na zvukomalebnosť, zrozumiteľnosť a inštrumentálnu mentalitu skupiny. Umelci obdržali za svoj debutový album „Z hrušky dole“ v r. 2007 cenu Aurel. V r. 2008 nasledoval druhý album „ Fšehochuť“ a v lete vychádza najnovší s názvom „ Skorotlčúce“.
Predkapelou Jeff Becka bude vychytená rakúska funky- bluesová formácia HOT PANTS ROAD CLUB, ktorá má na konte už desať albumov, otvárali koncerty pre mená ako Maceo Parker, Dr. John, Hot Chocolate, Zucchero alebo Al Green. Energia ôsmych výborných hudobníkov ovplyvnených bluesom, pridáva koncertu aj rockovú dimenziu.
JEFF BECK, hlavná hviezda Jarných Bratislavských Jazzových Dní a čerstvý držiteľ 3 Grammy v tomto roku, je podľa Erica Claptona najlepším gitaristom široko – ďaleko. V deň svojich 67. narodenín odohrá svoj prvý koncert na Slovensku v ŠH Pasienky !!! V jeho aktuálnej skupine hrá famózna bassgitaristka Rhonda Smith, známa spoluprácou v kapele Princea, ktorá bola hviezdou Jarných BJD v r. 2008, geniálny bubeník Narada Michael Walden,ktorý má sám niekoľko ocenení Grammy ako producent a Beckov dlhoročný spoluhráč, klávesák Jason Rebello, ktorý koncertoval napr. aj so Stingom , a ktorého objavil pre svet hudby Wayne Shorter.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top