Detail info
Close

Wolfgang Amadeus Mozart - Don Giovanni

Wolfgang Amadeus Mozart - Don Giovanni

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum konania:
5.4.2011 o 19.00 h
6.4.2011o 19.00 h
Miesto konania:
Mestské divadlo P.O.Hviezdoslava, Bratislava
Cena: 4 € /študenti, dôchodcovia a ZŤP 2 €/

Popis:
Účinkujú študenti Katedry spevu a Katedry strunových a dychových nástrojov HTF VŠMU /Operný orchester VŠMU/
Hudobné naštudovanie: Marián Lejava
Réžia: Pavol Smolík, Tomáš Surý
Spolupráca: Katedra tanečnej tvorby HTF VŠMU, Katedra scénografie DF VŠMU
V minulom roku študenti Hudobnej a tanečnej fakulty Vysokej školy múzických umení v Bratislave poprvýkrát na doskách MDPOH uviedli svoje absolventské operné predstavenie. Vstúpili tak na profesionálnu divadelnú scénu s ambíciou podať špičkové výkony a priniesť tvorivý entuziazmus mladých talentovaných ľudí, ktorí začínajú svoju umeleckú kariéru, do prostredia „dospelých“ interpretov. Operné predstavenie je veľký tímový projekt , na ktorom sa podieľajú študenti a pedagógovia Hudobnej a tanečnej fakulty - Katedry spevu, Katedry strunových a dychových nástrojov, Katedry skladby a dirigovania, Katedry tanca, ale i študenti Divadelnej fakulty – Katedry scénografie.
Don Giovanni W. A. Mozarta je jedinečným dramatickým dielom, ktoré je často označované za jednu z vôbec najlepších opier, aké boli kedy skomponované. Takýto ´´terén´´ je pre mladých interpretov výzvou speváckou, ale i hereckou. Pre inscenačný tím, ktorého nezanedbateľnou časťou sú tiež študenti, je predstavenie skvelou príležitosťou vyložiť príbeh ľahkovážneho milovníka žien po svojom.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top