Detail info
Close

Festival MLYN 2011

Festival MLYN 2011

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 24.-25. jún 2011
Miesto konania/Place of event:
Kamenný mlyn pri Malackách
Cena/Price:
- 11 €
- Na mieste: 18 €

Pop-rockový piatok a Country sobota – to je rozloženie hudobnej dramaturgie rodinného 14. ročníka Festivalu Mlyn, ktorý sa uskutoční v areály Kamenný Mlyn na Záhori od 24. -25. júna 2011.

Festival Mlyn vždy ide po hitoch a hitmakeroch, aby si všetky generácie fanúšikov mohli s nimi zaspievať a zabaviť sa, bez ohľadu na to, aký druh muziky majú radšej. Hity sympaťáka Davida Kollera budú to pravé orechové na piatok - taký ´´medvídek´´ bol jedným zo záverečným hitov chatových Silvestrov, hoci iba z CD. Naživo je ale naživo.
V rámci sobotňajšieho country večera sa môžete tešiť aj na legendárnych bratov Nedvědovcov, ktorí patria už tradične k "zlatému fondu" folkovej a trampskej scény. Dá sa povedať, že dosiahli takú popularitu, že mnohé ich skladby priam zľudoveli a spievajú si ich ľudia všetkých vekových kategórií. Aj tento rok zavítajú na náš festival Honza Nedvěd a Franta Nedvěd s jasným zámerom: ponúknuť vám podmanivú hudbu, úžasné hlasy a jedinečnú zábavu do každého počasia.
Avízované vystúpenie Petry Černockej na Festivale Mlyn je potvrdené. Vystúpi v sobotu večer po bratoch Nedvědovcoch. Už teraz sa môžeme tešiť sa na dynamický prejav tejto populárnej herečky a speváčky, známej to Saxany. Ďalší z účunkujúcich je Iveta Bartošová.
Viac o programe: www.festivalmlyn.sk

V sobotu od 10.00 h do 14.00 h vstup do festivalového areálu voľný – program je zameraný na športovo-zábavné súťaže a najmä na tradične bohatý program pre deti s odmenami za jednotlivé aktivity.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Festival MLYN 2011
Top