Detail info
Close

Storm Fest vol.1

Storm Fest vol.1

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

25. júna od 14:00 -  do 26. júna o 7:00
Cena/Price: 8,-Eur/ na mieste: 10,-Eur
Miesto konania/Place: Storm Music Club Lednické Rovne, Slovakia

Old School párty na ktorú sa len tak nezabúda, pretože zážitky znej budú tak silne a euforické,že si ich zapamätáš až minimálne do dalšieho vydania tejto vynimočnej párty....Open air stage v priestoroch clubu STORM v Lednických Rovniach predstavý dlhoročnú ikonu a žijúcu legendu CORVIN DALEK /Ger./.Pánko, ktorý sa postavil za pult už na všetkých významných eventoch na svete ,zakladateľ nového štýlu wet & hard.Avšak aj slovenská scéna ukrýva velké mena už teraz sa teš na pána pekiel TOKY-ho či dja rozdavajúceho dobrú naladu na všetky strany PAPPI-ho. Posledne zmieňovaný dvaja páni sa predstavia výnimočne v B2B sete.
Ďalší páni na ,,holenie,, bude dvojica z housemusic.sk DODOman a Wychitavacs aka DRINKTEAM.
Z tohto bookingu pochádza aj všetkým známy Southboy.Z českej republiky k nám zavíta Martini z JZD productions. Mená ako Freshboys, Cimy, Progressium ,Anfree & Tanya ,Matyo ,Gumik ,Tonyk & Momo či Meldo tiež nemusíme nejak viac predstavovať..
Výnimočnosťou tohto eventu bude kyvadlová doprava z Púchovskej železničnej stanice na kruháč-hlavne parkovisko a smer do Lednických Rovni a speť až do rána bieleho. Welcome drinky ,posilnené bary o dva open airové ,dekorácie ,chill out zone ,stanové mestečko, open air stage s masívnou laser show...samozrejme,že nebudu chybat ani ATRAKTIVNE HOSTESKY,ktore Vas budu prenasledovat po cely večer s čerstvo nakrajanym-chladenym EXOTICKYM OVOCIM a množstvo dalších prekvapení je samozrejmosťou.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top