Detail info
Close

Gold Fest

Gold Fest

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 9. a 10. septembra 2011 17:00h, otvorenie brán o 16:00h
Miesto konania/Place of event: Amfiteáter Nitra
Popis/Description:
Cena PERMANENTKY do 31.8. je 12 €
Od 1.9. - 8.9. bude stáť 14 €, na mieste bude stáť 17 €
JEDNODŇOVÁ VSTUPENKA na sobotu sa bude dať zakúpiť priamo na mieste v cene 13 €
Drzitelia Azet karty maju 10% zlavu na vstupenku zakupenu v predpredaji.
Deti do 12 rokov majú vstup na festival v sprievode zákonného zástupcu zadarmo. Dieťa musí mať doklad o výške veku (karta poistenca).

Legendy česko-slovenskej popmusic vystúpia začiatkom septembra na novom hudobnom festivale Gold Fest 2011, ktorý sa uskutoční v Nitre.

Hudobné festivalové leto tohto roku neskončí už v auguste. V meste pod Zoborom sa 9. a 10. septembra uskutoční veľké stretnutie hudobných skupín a spevákov, ktorí sa na scéne popmusic pohybujú viac ako 20 rokov a ich sláva odštartovala ešte za čias Československa.

Na scéne nitrianskeho amfiteátra sa tak divákom postupne predstavia speváci ako Dalibor Janda, Peter Nagy so skupinou Indigo, Janek Ledecký, Vašo Patejdl, Michal David, skupiny Tublatanka, Vidiek, Modus a ďalší. Na dvojdňovom festivale odznejú tie najväčšie česko-slovenské hity, ktorých melódie a texty si spieva niekoľko generácií. 

Hudobný maratón plný muzikantských legiend bude jednou z najväčších akcií v meste pod Zoborom, ktoré je ale ľahko dostupné aj fanúšikom z okolitých miest. Organizátori, ktorými sú Produkčný dom Forza a mesto Nitra, chcú zároveň taktou formou predĺžiť ,,festivalové leto“ na Slovensku.




Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Gold Fest
Top