Detail info
Close

Gothoom & ECT Open Air Fest

Gothoom & ECT Open Air Fest

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 19.8.-20.8.2011 od 17:00hod
Miesto/Place: Areál jazera TAJCH, Nová Baňa
Cena/Price: :
Permanentka: 19.8.-20.8.2011 od 17:00hod - 15,-Eur
Jednodňová - 20.8.2011 od 10:00hod. - 12,-Eur

Festival sa bude opäť konať v atraktívnom prostredí prírodného jazera Tajch v Novej Bani a po prvýkrát vo svojej histórii privíta veľkú zahraničnú hviezdu, ktorou sú gothic blackmetalisti GRAVEWORM. 

Veľkou udalosťou je aj vystúpenie českých  deathmetalistov HYPNOS, ktorí sa na scénu vrátili minuloročným vydaním MCD „Halfway to Hell“ a aj na živých vystúpeniach potvrdili, že štvorročná prestávka na nich vôbec nezanechala negatívne stopy. Žánrovú odbočku a súčasne spestrenie festivalu predstavujú punkrockové legendy KONFLIKT, ktoré prídu na festival Gothoom predstaviť svoju aktuálnu novinku „Somnium“. Ďalšími zahraničnými hosťami a zároveň predstaviteľmi modernejších deathmetalových žánrov budú belgickí deathcoristi RESISTANCE, no a samozrejme nesmie chýbať absolútna špička domácej, slovenskej a českej metalovej scény:
DOOMAS, GALADRIEL, DEMENTOR, SMASHED FACE, CRUADALACH, EUTHANASIA, ATTACK OF RAGE, EVERLASTING DARK, PYOPOESY, BRAINSCAN, HECATE, RESPITE, UNMOURNED, PEORTH, PERVERSITY, SAMSARA, DARCHAIC, PROTEST, EDAIN, GOD DEFAMER, AMOBIA, AVARION, PHANTASMA, PROSCRIBED, MACERACE, PORFYRIA.

Ostatné kapely ale nie sú o nič menej zaujímavé - kanadskí lídri technického death metalu CRYPTOPSY, legendy smrtiaceho žánru BROKEN HOPE, šialení brutal environmentalisti z CATTLE DECAPITATION, neuchopiteľní AGALLOCH s exkluzívnou 90 minútovou show, tažkí a temní OBSCURE SPHINX, fínske grindové legendy ROTTEN SOUND, či zástupcovia talianskej školy nekompromisného death metalu HIDEOUS DIVINITY nenechávajú priestor na pochybnosti o kvalite. 

Domáca scéna rovnako ponúkne to najlepšie, medzi inými aj ČAD, PANDEMIA, TORTHARRY, FLESHLESS, CRANIOTOMY, BRUTE, SUBURBAN TERRORIST, SPASM, DOOMAS, či CONTRASTIC. V rámci podpory začínajúcich kapiel si na festivale zahrajú aj víťazi súťaže o divokú kartu. 

Krásne prostredie, priateľská atmosféra, súdržnosť a skvelá hudba - to bol, je a bude Gothoom.

Cena/Price: 45,00 EUR  (predaj vstupeniek do 26.7.2015)
Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top