Detail info
Close

SunDance 2011 - Indoor Edition

SunDance 2011 - Indoor Edition

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 11.11.2011 od 20:00 hod.
Miesto konania/Place of event:  Mestská športová hala, Prešov
Cena/Price: 11 Eur - státie plocha
                  35 Eur - VIP balkón (vstup aj na plochu)
- limitovaný počet - free alko/nealko, studený bufet, VIP bar
VSTUP DO HALY JE JEDNORÁZOVÝ!

Popis/Description:
DJs:
NICKY ROMERO (Holandsko), MUZZAIK (HU), LAYDEE JANE (CZ), MICHAL BREETH (SK), EKG (SK) a ďalší...
Po 4. ročníku letnej tanečnej párty SunDance prichádza jej prvá halová edícia, ktorá sa uskutoční v piatok 11. 11. 2011 v Mestskej športovej hale v Prešove, samozrejme za účasti viacerých popredných DJov zo Slovenska a zahraničia.Ako headliner SunDance 2011 - Indoor Edition vystúpi talentovaný holandský dj a producent NICKY ROMERO, ktorý vystúpi na Slovensku vôbec prvýkrát a patrí medzi najhorúcejšie mená stúpajúce do svetovej DJ špičky.Druhým zahraničným vystupujúcim sú MUZZAIK - celosvetovo uznávaná maďarská dvojica DJov a producentov, ktorých tracky hrávajú poprední DJi ako Mark Knight, Roger Sanchez Erick Morillo, Swedish House Mafia... Tretím zahraničným hosťom je známa a obľúbená česká DJka LAYDEE JANE, ktorá je známa svojimi energickými setmi, ktorými si získala úspech a hrania po celej Európe ako aj v Ázii a Afrike.
Ďalším menom v lineupe je MICHAL BREETH - ikona slovenského DJingu, vystupujúci na najprestížnejších party na Slovensku, v Česku a Maďarsku po boku svetových DJov! Aby toho zo Slovenska nebolo málo, ďalší domáci zástupca je DJ EKG - jeden z najobľúbejenších a najžiadanejších slovenských DJov s neuveriteľnou charizmou a magickou komunikáciou s davom.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top