Detail info
Close

Edie Sedgwick - European Tour Fall 2011

Edie Sedgwick - European Tour Fall 2011

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

EDIE SEDGWICK (USA, Dischord Rec.)

Justin Moyer je hyperaktivní chlapík a výrazný muzikant, který se coby člen El Guapo (Dischord), Supersystem (Touch and Go) a naposled Antelope (Dischord) postaral o jedny z nejzajímavějších nezávislých alb posledních cca osmi let. Vedle průkopnické činnosti na poli indie / electro / pust punk scény měl ale vždycky Justin „svoje dítě“, projekt Edie Sedgwick. Po rozpadu poslední Justinovy kapely Antelope se Edie Sedgwick věnuje naplno. Představte si pulzující mix PIL, The Make-Up a Le Tigre, dráždivé beaty a typicky naléhavý Justinův vokál a do toho všeho vizuální stylizace do legendární Warholovy herečky z přelomu 60. a 70. let... Edie Sedgwick je svěží, čerstvá, neuvěřitelně zábavná záležitost. Kapele letos v létě vyšlo opět na Dischord Rec. (mimo jiné Fugazi, The Make-Up, Lungfish, Jawbox) nové album „Love Gets Lovelier Every Day“ – tentokrát v neobvyklém formátu sedmipalcového singlu, ke kterému je přibalen kupon na stažení všech jedenácti skladeb nového alba.

Predkapelou bude The Wids.
Vrbovsko piešťanská kapela The Wids vznikla na troskách známych Delirium3Mans, keď sa gitarista, skladateľ a spevák Filip Kratochvíl rozhodol dať dohromady novú kapelu. Spolu s bratom Davidom (gitara) obsadili post basgitaristu Tiborom Šmirjakom a za bicie si sadá Ondrej Galbička. V Delirium3Mans šlo o grunge a do The Wids sa naimplantovali aj rôzne iné vplyvy. Na výbornej a tvrdej rytmike plávajú harmonické gitarové akordy, ktoré chvíľami naberajú noiseový spád, aby sa opäť upokojili v jemnejších partoch. Najvýraznejší poznávací znak The Wids je však charizmatický vokál Filipa K. V hudbe The Wids sa snúbi veľa protikladov. Punková surovosť s popovou melodikou, jemnosť s hlukom, naruživosť s letargiou. Je to obrovský masívny náklad hudby, ktorý by ste mali spoznať naživo.

dátum a čas: 22.10.2011 o 19:30
miesto konania: Kursalon, Piešťany
cenové kategórie:  5€ predpredaj/7€ na mieste



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top