Detail info
Close

VAINS OF JENNA (Sweden), The Unholy Preachers (CZE

VAINS OF JENNA (Sweden), The Unholy Preachers (CZE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

DÁTUM: 20.10.2011 od 20:00
ÚČINKUJÚCI: VAINS OF JENNA (Sweden), The Unholy Preachers (CZE),
Kaktus (SK)
MIESTO KONANIA:  Lodenica muzik pub, Piešťany
PREDPREDAJ: 6€
NA MIESTE: 7€

VAINS OF JENNA vznikli v malom švédskom meste Falkenberg v roku 2005. Po pár koncertoch na severe Európy a okolia dostali príležitosť zahrať si v slávnom Hollywoodskom Whisky and GO GO klubu. Miestne publikum si okamžite získali svojou energickou divokú sleazy show v štýle Guns'n'roses. O štyri dni neskôr už sedeli v štúdiu Gilbiho Clarka (ex GNR) a točili demo pod jeho prísnym dohľadom. po následnom vyčerpávajúcim turné po Európe sa VOJ vrátili späť do USA, kde si ich všimol Bam Margera (Jackass), ktorý s nimi na mieste uzavrel kontrakt a natočil im debutový klip priamo vo svojom dome. Od tej doby kapela koncertovala po celých Spojených štátoch - napríklad ako support pre 55denní turné kapiel Poison a Ratti. Zdieľali stage s takými kapelami ako sú Wednesday 13, The Donnas, Michael Monroe (Hanoi Rocks), Chelsea Girls, Bullets N 'Octane, Dizzy Reed (Guns n 'Roses), The Last Vegas, Viking Skull, Crashdiet, LA Guns alebo Steel Panther. Po 30 mesiacoch sa opäť vydali do Európy, kde odohrali úplne vypredané klubové turné, ktoré zakončili v USA
50 koncerty s kapelou Dirty Penny. V marci 2010 kapela ohlásila odchod frontmana Lizzyho Devine, ktorý bol okamžite nahradený skvelým spevákom a frontmanom Jessom Forte. Spolu s gitaristom Nicky kinom, basákom JP Whitom a bubeníkom Jack Stonom je kapela opäť na európskej Tour, v rámci ktorého sa zastaví prvýkrát v Bratislave!

Ako support sa predstavia :

The Unholy Preachers
www.bandzone.cz/theunholypreachers
Kaktus
www.bandzone.cz/kaktus



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top