Detail info
Close

FRAGILE A HOSTIA

FRAGILE A HOSTIA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 15.12. 2011 o 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: HANT ARÉNA BRATISLAVA (ŠH Pasienky)
Cena/Price:
Ceny vstupeniek do 30.11.2011: 12€ / 17€ / 25€ / 50€
Ceny vstupeniek od 1.12.2011: 17€ / 22€ / 30€ / 50€
Na žiadosť organizátora zostávajú ceny vstupeniek od 1.12.2011 zatiaľ nezmenené: 12€ / 17€ / 25€ / 50€.

Popis/Description:

Najkrajší vianočný koncert zažije Bratislava už 15. decembra 2011 v ŠH Pasienky. Nenechajte si ujsť jedinečné vystúpenie slovenskej a cappella skupiny Fragile s exkluzívnymi hosťami – niekoľkonásobnými zlatými Slávikmi Janou Kirschner a Petrom Cmoríkom, najmladšou česko-slovenskou opernou divou Patriciou Janečkovou a víťazom poslednej česko-slovenskej Superstar Lukášom Adamcom. A cappella skupina Fragile sa predstaví netradične aj v sprievode kapely Oskara Rózsu a komorného orchestra a zaznejú viaceré autorské skladby, ale aj originálne aranžmány osvedčených vianočných hitoviek. Počas koncertu zároveň Fragile pokrstí svoj nový vianočný album.

FRAGILE je slovenská hudobná skupina zložená z populárnych osobností, známych z rôznych televíznych seriálov, divadelných, muzikálových produkcií či TV show – Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Vilo Csontos a Kamil Mikulčík. Bez použitia hudobných nástrojov, teda a cappella, FRAGILE interpretuje známe rock-pop-jazzové hity svetových umelcov, akými sú napríklad Sting, Stevie Wonder, Norah Jones, Billy Joel, Tina Turner a ď. Ich predstavenia sú plné nielen výbornej hudby, ale predovšetkým skvelého humoru, vďaka ktorému zažijete neopakovateľný večer plný jedinečnej zábavy.

Viac info na www.vivamusicaagency.com



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture FRAGILE A HOSTIA
Top