Detail info
Close

MIHRAN DANCE WORKSHOP

MIHRAN DANCE WORKSHOP

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

M I H R A N   D A N C E   W O R K S H O P
 
Mihran Kirakosian je americko - arménsky tanečník a choreograf. Narodil sa 27. januára 1985 v Jerevane. Jeho otec bol slávny tanečník a choreograf v Arménsku a jeho matka speváčka. Mihran pracoval na mnohých projektoch pop kráľovny Madonny (Re-Invention a Confessions Tours). Cestoval po celom svete a pracoval ako tanečník a choreograf s umelcami Britney Spears, Pink, Black Eyed Peas, Ricky Martin, Rihanna, LL Cool J, Ludacris, P Diddy Chris Brown a ďalšími. Tancuje hip hop so zmesou popping, locking, breaking s citom pre jazz. So svojim EU teamom pripravuje exkluzívne na Slovensku tanečnú školu Mihran Dance Studio.

Dátum: 4.02.2012 od 9:00-13:30h
                4.02.2012 od 14:00-18:30h
Miesto predstavenia: Športová hala Mladosť, Bratislava
 
Hosť: Patrik Gluchowski /Česko Slovensko má Talent/
a ďalší...

Tanečný workshop je súčasťou projektu "Tancom proti rakovine", ktorý organizuje tanečná škola Mihran Dance Studio v spolupráci s Ligou proti rakovine. Príď si zatancovať, naučiť sa nové choreografie, zoznámiť sa s Mihranom a jeho hosťami. Dozvieš sa informácie o kurzoch, lektoroch a pôsobení v novej tanečnej škole Mihran Dance Studio v Bratislave a podporíš charitatívny cieľ projektu Ligy proti rakovine - Onkologickú výchovu v školách. Viac informácií už čoskoro na www.mihrandancestudio.com a www.lpr.sk.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MIHRAN DANCE WORKSHOP
Top