Detail info
Close

Galakoncert ku Dňu výskumu rakoviny

Galakoncert ku Dňu výskumu rakoviny

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 07.03.2017 o 17.30 h
Miesto konania/Place of event: Kultúrne centrum - Veľká sála, BOJNICE

Popis/Description:

Tretíkrát mimo Bratislavy! V kúpeľnom meste Bojnice organizuje Nadácia Výskum rakoviny Galakoncert ku Dňu výskumu rakoviny pod záštitou primátora mesta Bojnice PhDr. Františka Táma v utorok 7. marca 2017 o 17.30 hod. v Kultúrnom centre Bojnice na Hurbanovom námestí.

V programe vystúpia Belinda Sandiová – spev, Zuzana Bednárová (rodáčka z Bojníc) – gitara, akordeónový orchester AKORDEONIKA s umeleckým vedúcim Otom Mellom (jeden zo súborov Základnej umeleckej školy Bojnice) a víťaz súťaže Česko – Slovensko má talent 2013, tenorista Miroslav Sýkora. V programe zaznejú klasické skladby rôznych období (G. F. Händel, F. G. Lorca), operné árie a zbory (G. Puccini, G. Verdi, G. Rossini), ale aj populárne piesne slovenských (P. Zelenay, P. Hanzely a ďalší) a svetových autorov (L. Cohen, Righteous Brothers).

Súčasťou programu bude vyhodnotenie účastníkov 7. ročníka vedeckých dielní – onkológia z radov poslucháčov-študentov aj lektorov-prednášateľov.

Viac info v tlačovej správe.

Vstupné/Entry: 4,00 EUR
Zľavnené vstupné/Discounted entry: 2,00 EUR - študenti, seniori, ZŤP



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Galakoncert ku Dňu výskumu rakoviny
Top