Detail info
Close

MICHAEL NYMAN BAND

MICHAEL NYMAN BAND

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Viva Musica! festival
Dátum/Date: 27.6.2012 o 20:00hod.
Miesto konania/Place of event: Stará tržnica, Bratislava

Popis/Description:

Michael Nyman patrí medzi najinovatívnejších a v súčasnosti aj najuznávanejších britských hudobných skladateľov. Je skladateľom tzv. minimal music a jeho tvorba zahŕňa opery, sláčikové kvartetá, orchestrálne koncerty, ale aj filmovú hudbu (najznámejší je multiplatinový soundtrack k filmu Jane Campion The Piano). Okrem komponovania je aj klaviristom, dirigentom, autorom a muzikológom a v súčasnosti tiež fotografom a filmárom. Vďaka tejto mimoriadnej všestrannosti ho niektoré médiá označili za jednu z najvplyvnejších britských kultúrnych ikon súčasnosti. V Bratislave vystúpi so svojím súborom Michael Nyman Band, s ktorým v slovenskej premiére uvedie prierez zo svojej tvorby pre tento ansámbel.
 
Zľavy/Discounts: od 6.6. 2012 nasadená 5% zľava pre držiteľov ORANGE karty (zľavu si môžete uplatniť na predajných miestach siete Ticketportal po predložení ORANGE KARTY)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MICHAEL NYMAN BAND
Top