Detail info
Close

OPERNÉ GALA: SONYA YONCHEVA & STEFAN POP

OPERNÉ GALA: SONYA YONCHEVA & STEFAN POP

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Viva Musica! festival
Dátum/Date: 30.6.2012 o 20:30hod. - zmena začaitku na 20:00hod!
Miesto konania/Place of event: Námestie Eurovea, Bratislava - zmena miesta konania: Bratislavský hrad!

Popis/Description:

Záverečný koncert festivalu bude už tradične patriť opernému gala, ktoré sa bude po prvýkrát konať na Bratislavskom hrade! Po predchádzajúcich gala koncertoch, v rámci ktorých festival hostil také hviezdy ako mexického tenoristu Ramóna Vargasa, ruského barytonistu Dmitrija Hvorostovského či slovenského tenoristu Pavla Bršlíka sa tento rok predstavia víťazi prestížnej medzinárodnej speváckej súťaže Placída Dominga Operalia – očarujúca bulharská sopranistka Sonya Yoncheva a vynikajúci rumunský tenorista Stefan Pop. Program koncertu bude zameraný predovšetkým na klasický operný repertoár – známe aj menej známe operné árie a duety zaznejú v sprievode Orchestra Viva Musica! pod taktovkou ruského dirigenta Mikhaila Tatarnikova.
 
Zľavy/Discounts: od 6.6. 2012 nasadená 5% zľava pre držiteľov ORANGE karty (zľavu si môžete uplatniť na predajných miestach siete Ticketportal po predložení ORANGE KARTY)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture OPERNÉ GALA: SONYA YONCHEVA & STEFAN POP
Top