Detail info
Close

Free Fiesta by Heineken

Free Fiesta by Heineken

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 28.04.2012 od 21:00h
Miesto predstavenia: Majestic Music Club, Bratislava

Unikátny projekt Banderass Media v spolupráci s Le Grande House prinášajú nadšencom tanečnej elektronickej hudby festival – FREE FIESTA!
Táto pilotná akcia má ambíciu stať sa so svojou mesačnou pravidelnosťou najväčšou oslavou elektronickej hudby v Bratislave. Za podpory tých najprestížnejších slovenských DJov a umelcov sa tak, veríme, stane od prvých „vydaní“.
Hlavnou myšlienkou projektu je spojiť fanúšikov tanečnej scény, sprístupniť sound svetového formátu a šíriť tak hudobnú osvetu kvalitnej hudby aj na Slovensku. Projekt podporuje slovenských profesionálnych, ale aj začínajúcich umelcov, preto ak máte talent a nemáte priestor na realizáciu, dajte nám o sebe vedieť.
Historicky prvé vydanie FREE FIESTA odštartuje 28.4. v MMC aj najúspešnejšia slovenská dvojica Charlie Clubber a Laddy M. O ich kvalitách nie je pochýb, čoho dôkazom sú vystúpenia v  Anglicku, Španielsku, Maďarsku, Poľsku, v Čechách a Egypte, ale aj na Cypre a dokonca aj priamo v najznámejšom klube na svete Amnesia na Ibize.

Vďaka partnerom, ktorí podporili túto myšlienku a spoločnosti Heineken je FREE FIESTA dostupná ZADARMO.

Vstup na plochu ZDARMA!
Vstup na tribúnu: 3.-
VIP stôl pre štyroch: 80.-

Cena VIP zahŕňa:
- vstup pre štyri osoby na balkón VIP
- sedenie pri stoloch s obsluhou
- fľaša Jack Daniels, alebo Vodka Finlandia
- slané pochutiny na stole
- vlastná fajčiareň
- vlastná toaleta



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Free Fiesta by Heineken
Top