Detail info
Close

Benefičný koncert Veľkí herci malým deťom

Benefičný koncert Veľkí herci malým deťom

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 20.05.2012 o 15:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Ateliér Babylon (Námestie SNP14 / Kolárska 3, 811 06 Bratislava)
Cena/Price:
Dospelý 8€
Dieťa do 12r. 5€ (vstupenky pre deti je možné zakúpiť iba na predajných miestach)

Popis/Description:

Sisa Michalidesová (skladateľka, flautistka a herečka) stojí za tromi CD unikátneho hudobného projektu Veľkí herci spievajú malým deťom, ktorý pomáha deťom s onkologickým ochorením. Tohto roku spolu s nadáciou Šanca deťom organizuje Benefičný koncert - Veľlkí herci malým deťom. Na koncert sú pozvaní hostia, ktorí deťom zaspievajú naživo, zatancujú a zahrajú divadlo bez nároku na honorár. Celý výťažok z koncertu bude venovaný detskej onkológii.

Koncert sa uskutoční už tento mesiac v nedeľu 20. mája 2012 o 15:00 hod. v divadelnom a hudobnom Ateliéry Babylon v Bratislave.

Účinkujú:  M. Labuda st., F. Kovar, H. Krajčiová, Z. Haasová, R. Roth, M. Labuda ml., J. Gallovič, D. Mackovičová, S. Michalidesová, na bicie bude hrať M. Valihora, Tanečná škola Elastic zatancuje, uvidíte aj Duo Aratron Aspis a iných. Divadlo Úsmev bude sprevádzať a baviť deti po celý koncert.

Pridite sa zabaviť s celou rodinou a podporiť deti z detskej onkológie.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top