Detail info
Close

THEOPHILUS LONDON (live/USA)

THEOPHILUS LONDON (live/USA)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 02.06.2012
Miesto presdstavenia: Nu Spirit Club, Bratislava 

Bratislavský Nu Spirit Club po koncertoch Ghostpoeta a Taylora McFerrina pokračuje v predstavovaní aktuálneho soundu súčasnej urban music. Theophilus London ho stelesňuje tak ako málokto. Orem rapu a hip hopu sa v jeho pesničkách ozýva aj soul, elektronika, alebo presahy do obdobia 80s a post punku. Medzi svoje inšpirácie radí napríklad aj The Smiths, a svoj prvý mixtape príznačne nazval This Charming Mixtape.

Narodil sa na Trinidade a v súčasnosti žije v meke všetkých hipsterov, newyorskom Brooklyne. Jeho prvý oficiálny album Timez Are Weird These Days vyšiel pred rokom a minulý mesiac k nemu pribudla jeho remixová podoba. Aj keď je považovaný najmä za alternatívneho rappera, v jeho skladbách hosťujú aj známe hudobné celebrity ako je speváčka Solange Knowles, sestra slávnej Beyonce. Dvadsaťpäťročný hudobník to skrátka má našliapnuté a jeho júnový koncert môže poslednou šancou vidieť ho v našich končinách ešte pred tým ako začne vypredávať športové haly na celom svete.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top