Detail info
Close

PINOCCHIO On Ice

PINOCCHIO On Ice

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date, Miesto konania/Place of performance:
4. 5.12.2010, Steel Aréna, Košice
Cena/Price: od 14,90EUR
Deti do 12 rokov zľava 20% len pri kúpe na predajnom mieste

Svetoznámy príbeh o drevenom chlapčekovi menom Pinocchio od autora Carla Collodiho sa predstaví exkluzívne v košickej STEEL Aréne počas víkendu pred Mikulášom ako veľkolepá ľadová revue !  Kedysi dávno žil stolár, ktorý sa volal Geppetto. Pretože nemal nijaké deti, rozhodol sa, že si urobí krásnu bábku z dreva. Aké však bolo jeho prekvapenie, keď prácu dokončil a zbadal, že bábka sa hýbe a rozpráva ako naozajstný chlapec. Starý stolár ho nazval Pinocchio. Tento rozprávkový príbeh, ktorý pokračuje rôznymi dobrodružstvami a zaujímavými stretnutiami stvárni na ľade 40 korčuliarov v nádherných kostýmoch a rozprávkovej atmosfére.  Urobte sebe a svojím deťom radosť na Mikuláša a príďte si vychutnať šťastné tváričky pri sledovaní tohto veľkolepého príbehu na ľade so slovenským dabingom v sprievode známych piesní.

Deti sediace na ploche dostanú pri vstupe na predstavenie mikulášský balíček priamo od ozajstného Mikuláša!

Vstupenky na predstavenia je nutné zakúpiť pre každého diváka. Pre dospelého rovnako ako aj pre dieťa
informácia pre vozíčkárov


Pre obrovský záujem sa organizátor podujatia rozhodol pridať ďalšie predstavenie Pinocchio on Ice na nedeľu 5.12. o 11,00 hod. Ďalšie predstavenia sa už pridávať nebudú.
Na predstavenia 4 a 5.12.2010 o 15:00 sa pridali do predaja miesta na ploche.

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top