Detail info
Close

Činohra O LÁSKE

Činohra O LÁSKE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania akcie/ Place of event: Divadlo CASSIA - Košice
Dátum a čas/ Date and time:
23. a 24.11. 2010 o 19:00 hod.
Cena/Price: od 9,-EUR

Radošínske naivné divadlo
V Štepkovej Hre o láske, ktorá má vari najbližšie k poetickej komédii, hovoríme o jedinej téme - večnej a nekonečnej - o láske v tých najrôznejších podobách. Na scéne vyrozprávame životné príbehy lásky troch dôchodcovských manželských párov: dvojice rozhlasových pracovníkov a ich syna, trpko-smiešne osudy hluchej krajčírky a jachtavého drevorubača a v piesňovej podobe predstavíme štyridsaťročnú kariéru dvojice spevákov, ktorá nás bude sprevádzať piesňami o láske nielen svojimi osudmi, ale i módnym rytmom šiestich desaťročí. Osudy nebudeme rozprávať chronologicky, ale spätne, dozadu - od dôchodkového veku až po roky detstva a života rodičov.
Účinkujú: Stanislav Štepka, Maruška Nedomová, Lujza Schrameková alebo Lenka Barilíková, Soňa Norisová , Kristína Farkašová alebo Petra Molnárová alebo Lucia Molnárová, Mojmír Caban, Csongor Kassai alebo Richard Felix, Kamil Mikulčík alebo René Štúr, Milan Šago

Viac informácií www.divadlocassia.sk

Ticketportal nezodpovedá za zmenu v hereckom obsadení. Zmena programu vyhradená.

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top