Detail info
Close

Metal Universe

Metal Universe

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Metal Universe - dvojdňová vstupenka

Dátum: 20.-21.7.2007 o 13:00 hod.
!!!pozor zmena !!! Miesto: Divínsky kaštieľ, Divín 
Cena: 490,-Sk do 31.3.2007
590,-Sk od 1.4.2007
690,-Sk od 1.5.2007
790,-Sk od 1.6.2007
890,-Sk na mieste
BLIND GUARDIAN na čele so skvelým Hansim je jedna z najznámejších nemeckých metalových kapiel. Vznikla v roku 1984 v mestečku Krefeld. Od počiatku bola hudobná tvorba kapely inšpirovaná fantasy žánrom najmä J.R.R. Tolkienom, ale aj rôznymi inými legendami a povesťami. Na konte majú už osem štúdiových albumov, jedno DVD a dva živé koncerty. Napriek tomu že Blindi hrajú už úctyhodných 23 rokov, stále hrajú s rovnakým entuziazmom a zapálením, ako na začiatku.
Ďalšou skvelou formáciou je skupina MASTERPLAN, ktorá predstaví svoj nový album MKII. Po výraznej reorganizácii kapely je tu nový MASTERPLAN, ktorí svojim hudobným umením obohatili Mike Terrana (Ex- RAGE) a spevák Mike DiMeo. Ich nedocenenú kvalitu výrazne vykresľuje práve štýl hudby MASTERPLAN, o čom sa môžete na vlastné oči presvedčiť na metalovom festivale METAL UNIVERSE.
Hostia: BLIND GUARDIAN, MASTERPLAN, BLACK MAJESTY, INNERWISH, ALKEHOL, LUNATIC GODS, EDITOR, ART OF CREATION, PATHOLOGY STENCH, CASTAWAY, PYRIMOR, MÄSO, ANTROPOID, EVERDREAM (Nightwish Tribute CZ), GALADRIEL, JOE SATRIANI REVIVAL (Revival SVK band), ASTAROT, MIDNIGHT SCREAM, DEMONIC CHORALS


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top