Detail info
Close

ZLATÉ HUSLE na HRADE

ZLATÉ HUSLE na HRADE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

55 - členný orchester ZLATÉ HUSLE na HRADE

1. 9. 2007 o 20.00 h na Bratislavskom hrade
Ceny vstupeniek: 290,- / 590,- / 990,- (cena sa bude zvyšovať), držitelia kariet ZŤPS - 250,- Sk

5 cimbalov * 30 huslí * 8 viol * 6 violončiel * 6 kontrabasov a svetové spevácke hviezdy:
Ľubica VARGICOVÁ, Miroslav DVORSKÝ, Dalibor JENIS, Orchester vedie: Martin Sleziak

Koncert 2007 – svetová premiéra
Tretia koncertná premiéra orchestra Zlaté husle za tri roky jeho existencie posúva opäť toto svetovo unikátne teleso vyššie – tentokrát do svetovej extratriedy. Pozvanie na spoluprácu prijali totiž spevácke hviezdy Ľubica Vargicová, Miroslav Dvorský a Dalibor Jenis, ktorí si svoju slávu a obdiv „vyspievali“ v najprestížnejších operných domoch ako La Scala, Covent Garden London, Metropolitan Opera New York, Staatsoper Wien, Ópera National de Paris... Dnes patria medzi najžiadanejších spevákov na svete a úspech, ktorý zažívajú v zahraničí si chcú vychutnať aj pred širokým publikom na Slovensku. Koncert týchto troch slovenských hviezd svetového formátu na jednom javisku sa dosiaľ ešte nikdy neuskutočnil. Bude to svetová premiéra.
Na koncerte zaznejú slávne operné árie v špeciálnych úpravách pre orchester Zlaté husle, strhujúce duetá, hity najlepších muzikálov a operiet i úplne nové spracovania slovenských i svetových tém, ktorými Zlaté husle vždy prekvapia a potešia divákov.
Aktuálne informácie na www.zlatehusle.sk

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top