Detail info
Close

Fed Cup Slovensko - Belgicko

Fed Cup Slovensko - Belgicko

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Fed Cup Slovensko – Belgicko
Miesto konania/Place of event:
SIBAMAC Aréna, Príkopova 6, Bratislava
Program a ceny vstupeniek/Program and prices:
 - sobota, 7. 2. 2009 od 13.00 - prvá a druhá dvojhra, 5,00 EUR (150,65 Sk)
 - nedeľa, 8. 2. 2009 od 13.00 - záverečné dvojhry a štvorhra, 7,00 EUR (210,90 Sk)

Slovensko privíta v Sibamac aréne Národného tenisového centra 7. - 8. februára 2009 v stretnutí 1. kola II. svetovej skupiny Pohára federácie krajinu, ktorá dala svetu dve tenisové superhviezdy - Justine Heninovú a Kim Clijstersovú. Obe slávne Belgičanky, ktoré už na Slovensku hrali, predčasne v mladom veku kariéru ukončili. Tentoraz sa predstavia ich nástupkyne.

Slovensko povedie v tomto stretnutí nový kapitán Matej Lipták. O jeho úspešnú premiéru pri tíme by sa mali postarať najlepšie hráčky. V aktuálnej svetovej stovke rebríčka ma slovenský tenis trojnásobné zastúpenie.
Dominika Cibulková, Daniela Hantuchová a Magdaléna Rybáriková dnes patria k rešpektovaným hráčkami svetového tenisu. Kristína Kučová, juniorská šampiónka US Open 2007, k nastupujúcej mladej generácii.
Víťazstvo nad Belgickom by pre Slovensko znamenalo šancu hrať v lete o postup do elitnej svetovej osmičky najprestížnejšej ženskej tímovej súťaže. Obe krajiny už v minulosti Fed Cup vyhrali. Belgicko a Slovensko patria medzi 11 krajín sveta, ktoré okúsili fedcupový triumf.
Belgicko roku 2001, Slovensko o rok neskôr.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top