Detail info
Close

CHARLEYOVA TETA

CHARLEYOVA TETA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania akcie/ Place of event: Divadlo CASSIA - Košice
Dátum a čas/ Date and time:
9-10.10.2009 o 19:00 hod.
Cena/Price: 7EUR/ 211,-Skk

Roztopašná komédia, (a vôbec jedna z najlepšie napísaných komédií v histórii divadla), o dvoch oxfordských študentoch, Charliem a Jackem, ktorí sa chystajú pozvať dievčatá svojho srdca na milostnú schôdzku. Tú však s ohľadom svoju hanblivosť aj možné ľahšie získanie obidvoch dievčat chcú zinscenovať ako stretnutie s Charlyovou tetou. Zlomyseľná náhoda spolu s dlhmi, typickým to sprievodným javom študentských rokov v každej zemi a dobe, zavinia, že v úlohe Charleyovy tety vystúpi rozmaznaný študent Babberley.
Množstvo prekvapivých situácií a nádherný humor, vychádzajúcich z tých najlepších anglických tradícií, sú spoľahlivou zárukou kvalitnej diváckej zábavy s príjemnými ozvenami nostalgie. Účinkuje Městské divadlo Brno.

 Autor: Brandon Thomas
 Réžia: Gustav Skála
 Adaptácia: Ondřej Šrámek, Gustav Skála
 Asistent: režie Igor Ondříček
 Preklad: Jiří Záviš
 Dramaturg: Jiří Záviš, Ondřej Šrámek
 Výprava: Eva Brodská
 Choreografia: Gustav Skála

Účinkujú: Nykodýmová Zdena, Helbich Zdeněk, Štěpán Petr, Ondříček Igor, Vitázková Pavla, Gorčicová Eva, Mazák Jan ,Coufalová - Machová Radka, Janíková Lenka, Jurásek Josef, Junák Zdeněk, Kropáč David



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top