Detail info
Close

HED KANDI - IBIZA 2009 / winter edition/

HED KANDI - IBIZA 2009 / winter edition/

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date, Miesto konania konania/Place of performance:
26.12.2009 o 20:00 hod, Športová hala Cassosport, Košice
Cena/Price: od 17EUR/512,-Sk

Hed Kandi – najštýlovejšia tanečná párty roka !!! ...prichádza 26.decembra do Košíc!
Unikátna Hed Kandi atmosféra, očarujúce Hed Kandi dekorácie, štýloví účinkujúci, kvalitný zvuk a svetlá, veľkoplošná obrazovka, laserové a pyrotechnické efekty  spolu s nádhernými  tanečnicami vytvárajú z každej takejto párty neopakovateľný zážitok… Hed Kandi a ich už legendárne pôsobenie v kluboch Space a Pacha na Ibize a séria parties v rozličných kútoch sveta spolu s produkčnými štandardami spoločnosti Hed Kandi prekonávajú všetky ostatné obdobné tanečné spoločnosti… Hed Kandi série houseovych kompilácii sú základným kameňom tanečnej hudby, ktoré zaručene uspokoja každého. Predvádzajú eklektickú, štýlovú hudbu, ktorá je základom tejto značky. To najlepšie z tohtoročných Hed KANDI parties na Ibize prídu namixovat renomovaní Hed Kandi dj - i WEZ CLARK  a JOHN JONES. Za perkusie sa postavi PAV a na saxafóne mu  bude sekundovať vášnivá DEEYANA. Ďalším ‘poriadne živým’ prvkom tejto show bude MAX C, ktorého hlas je známy z  mnohých houseovych hitov, ako napr.: Axwell: ‘I found you’
O úvodnu lavínu vocal, funky a latino housu sa postarajú večne dobre naladení  Café del Fun boys DJ CARLO, DJ BRAŇO & DJ LUBOSH, pričom  asistovať im bude aj DJ TOM POLL /UK/.

VIP vstupenka zahŕňa catering a energetický nápoj.

Viac informácií na:  www.hedkandi.com, www.bmpromotion.eu
Cena vstupeniek sa bude zvyšovať!!!

VSTUPENKY STÁLE V PREDAJI NA MIESTE KONANIA AKCIE !!!

 

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top