Detail info
Close

ART of LIVIN - Andrej Šeban

ART of LIVIN - Andrej Šeban

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

18.11.2010 o 20:00 hod. (štvrtok)
predpredaj: 13 EUR

Klub za Zrkadlom v novembri zažije ďalšie famózne hudobné podujatie. Po roku sa sem  so svojou  one-man-show vracia výnimočná postava nie len domácej hudobnej scény, Andrej Šeban.

Andrejov súčasný koncertný repertoár obsahuje prierez jeho tvorbou od skupiny Demikát, cez Ash band, Bezvetrie až po Space boys a tiež úplne nové, ešte nenahraté skladby. Samozrejme, zahrá aj ukážky z posledného albumu Sklony a projektu Chillpill. Súčasťou koncertov sú improvizácie s rôznymi pomôckami ako ventilátor, vlašské orechy, či infúzna súprava. Špecialitou je fujarovo-vokálne sólo a netradičné úpravy ľudových piesní, to všetko skĺbené do organického celku. Keďže Andrej je predovšetkým improvizátor, každý koncert je osobitým a neopakovateľným zážitkom. Andrej za posledný rok nahral veľa nového materiálu, takže sa môžeme tešiť aj na novinky z jeho dielne.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top