Detail info
Close

15. rokov Chiki liki tu - a + Korai Öröm

15. rokov Chiki liki tu - a + Korai Öröm

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

15. rokov Chiki liki tu - a + Korai Öröm a Ska-pra šupina

25.11.2010 o  20:00hod. (štvrtok)
predpredaj: 5 EUR

Záver novembra bude patriť 15. výročiu prešovskej skupiny CHIKI LIKI TU-A, ktorá patrí ku stáliciam na slovenskej alternatívnej scéne a netreba ju bližšie predstavovať ani priaznivcom scény komerčnej. Pätnásť rokov fungovania, päť štúdiových albumov a dlhá šnúra vypredaných koncertov sú zárukou, že aj ich vystúpenie v Klube Za zrkadlom bude opäť silný zážitok.

15. rokov je pre každú kapelu veľký míľnik, a takéto narodeniny treba osláviť ako sa patrí. Aj preto si chalani z Chiki liki prizvali hostí – Korai Öröm a Ska-pra šupinu, čo sú skupiny, ktoré ich počas uplnynulých pätnástich rokov sprevádzali najčastejšie.

V súčasnosti dvanásťčlenná formácia KORAI ÖRÖM pôsobí zväčša v Maďarsku, no do mysle slovenských fanúšikov sa už stihla zapísať niekoľkými vypredanými koncertmi nielen v Bratislave. Ich svieža zmes world music, psychedellic a ambientu, doplnená o sugestívne videoprojekcie z dielne kapely, sľubuje strhujúci zážitok na počúvanie, pozeranie i do tanca. Skupina Korai Öröm patrí medzi najuznávanejšie legendy alternatívnej scény našich južných susedov.

Ďalším hosťom bude dlhoročná zpriateľená kapela a legenda bratislavského ska – SKA-PRA ŠUPINA. Skupina má na konte dva štúdiové a jeden live album, množstvo koncertov, či nezabudnuteľný hit – Skapatá ryba.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture 15. rokov Chiki liki tu - a + Korai Öröm
Top