Detail info
Close

Zmierenie alebo dobrodružstvo pri obžinkoch

Zmierenie alebo dobrodružstvo pri obžinkoch

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum konania: 28.1.2011 o 19.00 h
Miesto konania: Mestské divadlo P.O.Hviezdoslava, Bratislava
Vstupné:  9 €, 7 €

Divadlo Jána Palárika, Trnava
Réžia: Ján Sládeček
Hrajú: Zuzana Šebová, Petra Blesáková, Peter Trník / Tomáš Mosný, Stanislav Staško, Ján Topľanský, Ingrid Filanová / Mária Jedľovská, Michal Monček, Gregor Hološka, Vladimír Jedľovský

Trojdejstvová veselohra klasika slovenského divadla sa odvíja na dobrodružstve predstieranej identity, takmer ako v naivnej mydlovej opere. Vítanie mladého baróna Ľudovíta Kostrovického, potencionálneho ženícha sa deje vo výraznom erotickom napätí. Mladý barón si vymení rolu so svojím priateľom a predstiera, že je inžinier. Miluša spolu s grófkou vymyslia na mladých „žrebcov“ podobný úskok. Grófka je na obžinkovej slávnosti dievčaťom z ľudu a Miluša hrá rolu národne uvedomelej grófky. Falošná identita je v hre zdrojom viacerých komických výstupov a niekedy aj dobrodružných ľúbostných avantúr, ktoré napriek zdanlivo neriešiteľným konfliktom spejú k zmiereniu, ba až nezadržateľnému happyendu. Na domácej scéne trnavského divadla je inscenácia pravidelne vypredaná a teší sa obrovskému úspechu. Príďte si vychutnať typický „palárikovský“ humor vo veselohre s romantickým záverom.
www.mestskedivadlo.sk
Ticketportal nezodpovedá za zmenu v hereckom obsadení. Zmena programu vyhradená.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top