Detail info
Close

Mike Terrana Show

Mike Terrana Show

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 12.4. 2011 o 20:00hod.
Miesto konania/Place of event: Randal Club, Bratislava
Cena/Price: 17,-Eur

Populárny a sympatický, miláčik rockového publika, ale aj odborníkov, fantastický bubeník, zapísaný od minulého roka tiež v Guinessově knihe rekordov.
Majster beat MIKE TERRANA sa predstaví v premiére so svojim sólovým umením v bratislavskom Randali 12. apríla !
Terranove turné nesie krásny názov "Classics for the New World".  Jeho nenapodobiteľné bubenícké umenie v sebe spája energiu s dynamikou rocku a metalu na pozadí melodických, atmosférou popretkávaných klasických línii, umne sa prelínajúcich dvoch zdanlivo odlišných žánrov a splývajúcich v osobitej harmónii. 
O tom, nakoľko je kvalitná rytmika pre kapelu základom by mohol majster paličiek MIKE TERRANA vyprávať dlhé príbehy. Sympatický Američan, známy tiež vďaka predchádzajúcemu pôsobeniu v dnes už legendárnych RAGE, je aktuálne po boku Douga Wimbisha motorom kapely okolo fínskej metalové speváčky TARJI, rytmickou oporou skupiny Rolanda Grapowa, nemeckých MASTERPLAN. Okrem účinkovania v spomínaných známych powermetalových formáciách spolupracuje aj s ďalším rešpektovaným gitaristom z Nemecka v kapele  AXEL RUDI PELL.
Pojmy ako všestrannosť a sazka na istotu sú skrátka v Terranovom prípade úplne na mieste. Tentoraz prichádza predstaviť svoju vlastnú, sólovú inštrumentálnu tvorbu. Príde sa predstaviť bubeník s nezameniteľným  úderom, štýlom hry ale aj imidžom. Jeho „nadprirodzené“ bubenícke schopnosti v spojení s prirodzenou charizmou zaručuje nevšedný hudobný aj spoločenský zážitok!

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top