Detail info
Close

Bonus - martin tvrdý trio live

Bonus - martin tvrdý trio live

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

dátum a čas: 9.3.2012 o 19:30
miesto konania: Kursalon, Piešťany
cenové kategórie:  5€ predpredaj/7€ na mieste

S kapelou Ememvoodoopöká, s ktorou hral do roku 2006, získal žánrového Anděla v kategórii Alternatívna a nezávislá scéna za rok 2005. S kapelou Sporto, ktorej bol tiež členom bol nominovaný na cenu Anděla za rok 2009 v kategórii Elektronická hudba.

Od roku 2009 Martin Hůla vystupuje pod menom BONUS, v zostave zvanej Martin Tvrdý Trio. Za svoj debutový abum Konec civilizace bol nominovaný na žánrovú cenu Anděl v kategórii HIP-Hop a RNB. S aktuánym albumom Náměstí míru získal cenu hudobných kritikov Apollo. Po získaní tohto ocenenia Bonus, známy aj ako propagátor alternatívnych spôsobov šírenia hudodbných nahrávok, umožnil svoj album Náměstí Míru voľne stiahnuť poslucháčom na svojich webových stránkach a na stránke vydavateľstva Starcastic. Na svojom súčasnom turné po českých a slovenských kluboch, kde predstaví jeho aktuálny album Náměst Míru a tiež prierez jeho doterajšej tvorby ho bude sprevádzať jeho kapela Martin Tvrdý Trio.




Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top