Dreamland Beach Festival - BINGO PLAYERS

Dreamland Beach Festival - BINGO PLAYERS

Dátum/Date: 18.07.2014 o 21:00 h.
Miesto konania/Place of event: BRATISLAVA - Lake Zlaté Piesky


BINGO PLAYERS headlinerom nového festivalu DREAMLAND už toto leto v Bratislave

Bratislava zažije premiéru nového festivalu s príponou “beach” na jazere Zlaté piesky už 18.7.2014. Po niekoľko pravidelných warmupoch, ktoré sa konali v Prahe sme sa konečne dočkali festivalu DREAMLAND . Areál s kapacitou až 12 000 ľudí vás zavedie do hudobnej EDM rozprávky v štýle Dreamlandu. Prvému ročníku bude kraľovať holandské BINGO PLAYERS, ktoré na Slovensku vystúpi úplne prvýkrát. Nedávno postihla toto duo tragédia, kedy Paul Baumer po niekoľko mesačnom boji podľahol rakovine a Bingo Players na určitý čas zrušili všetky vystúpenia. Zostávajúci člen dua Marteen znovu v plnej sile vystupuje po celom svete a jednou z jeho nasledujúcich zastávok bude Dreamland Beach festival.


BINGO PLAYERS, producenti hitov CRY (just and little) a RATTLE, ktorý sa v roku 2013 umiestnili na 52. mieste rebríčka Top 100 Djs časopisu Dj Mag, odštartovali svoju kariéru v roku 2006 a ihneď založili svoj vlastný label pod názvom Hystéria Records. Od tejto chvíle chlapci spoločne prešli dlhú cestu a vydali niekoľko ďalších skladieb ako Touch Me, Out Of My Mind, Devotion, Mode a poslednú spoločnú skladbu pred smrťou Paula Knock You Out. Podpísaní sú tiež pod veľa remixami s umelcami ako David Guetta, Ferry Corsten, Flo Rida, Martin Solveig a mnoho ďalších.

V roku  2013 obľúbenosť Bingo Players stúpla hore a vystupovali na najznámejších svetových festivaloch tanečnej scény Tomorrowland, Ultra Music a ich vyhliadky do budúcna sa zdali byť veľmi dobré, pokým ich nezasiahla správa o Paulovej ťažkej chorobe, ktorej po dlhom boji podľahol. Momentálne vystupuje Marteen sám, stále pod menom Bingo Players, tak ako si to prial jeho najlepší priateľ Paul, s ktorým tvorili toto spoločné duo.


Prvá vlna klasických a VIP vstupeniek je už v predaji za špeciálnu uvádzaciu cenu vo všetkých pobočkách sieti TICKETPORTAL / prelink na https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=19517 /

Prvá vlna lístkov v predaji Klasik od 12 Eur a Vip od 30 Eur.


Podrobné informácie o priebehu celej akcie sledujte na FB profilu Dreamland Festivalu. / prelink https://www.facebook.com/Dreamlandfestivall?fref=ts  / alebo na FB udalosti / https://www.facebook.com/events/1460951287472630/ /


Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Dreamland Beach Festival - BINGO PLAYERS

Top