ZAZ

ZAZ

Dátum/Date: 28.11.2014 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: HANT Aréna (ŠH Pasienky), BRATISLAVA

Popis/Description:


Novodobá Edith Piaf, francúzska speváčka ZAZ vystúpi po prvýkrát v Bratislave!

Slovensko zažije dokonalú hudobnú lahôdku! 28. novembra vystúpi v Bratislavskej HANT Aréne na Pasienkoch francúzska speváčka Isabelle Geffroy, ktorá používa pseudonym ZAZ. Mladá pesničkárka je jednou z najväčších európskych hudobných senzácií posledných rokov. ZAZ precestovala celý svet, ktorý o nej hovorí ako o novodobej Edith Piaf.

 ZAZ očarila svet pesničkami, v ktorých sa snúbi tradícia cigánskeho jazzu, francúzskeho šansónu, melodického popu, swingu, pouličného šramlu s príchuťou latinčiny a flamenca. ZAZ, vlastným menom Isabelle Geffroy, nie je rebelka, nevyšla z punku alebo rocku, má v sebe ale zdravú dávku sociálneho cítenia z pohľadu niekoho, kto si v Paríži zarábal na uliciach a súčasnú popularitu si na koncertoch tvrdo odpracoval. A čo sa skrýva pod prezývkou ZAZ?

“Znie mi to ako Zorro. Prišlo mi to praktické a ľahšie zapamätateľné ako Isabelle.” Vysvetľuje ZAZ.


ZAZ spieva odmalička, študovala na hudobnej škole a obdivuje Boba Marleyho, Ellu Fitzgerald a Bobby McFerrina. Od roku 2001 prešla rôznymi bluesovými a jazzovými kapelami, s ktorými vystupovala v nočnom bare v marockej Casablance, Baskicku, Japonsku, Kolumbii, v mínus 30-tich stupňoch na Sibíri aj v horúčavách u egyptských pyramíd. Spievala vlastné pesničky, ale aj to najlepšie od Edith Piaf, Serge Gainsbourga, Charlesa Aznavoura, z latin jazzu alebo amerického blues. V roku 2006 sa vrátila do Paríža a tri roky na to vyhrala v natrieskanej Olympii spevácku súťaž mladých talentov. Potom s producentom Kerredine Soltanim nahrala v roku 2010 debutový album s jednoduchým názvom ZAZ. Väčšinu skladieb zložila sama, s niektorými prispel francúzsky pesničkár Raphael Haroche. Predalo sa ho takmer dva milióny a ZAZ sa stala miláčikom Francúzska. S novým albumom Recto Verso znova triumfuje. Podmanila si s ním publikum aj kritiku. A 28. novembra v bratislavskej HANT Aréne na Pasienkoch si po prvýkrát podmaní aj Slovensko.

Oficiálna stránka: www.zazofficial.com
Facebook: www.facebook.com/zazofficiel

 

Vstupné/Entry:
Státie  od 25,00 EUR
Státie pod pódiom  45,00 EUR

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie ZAZ

Top