BRATISLAVA HOT SERENADERS: KRST CD

BRATISLAVA HOT SERENADERS: KRST CD

Bratislava Hot Serenaders – Profile Concert Special, Krst CD

Dátum/Date: 06.11.2014 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: V-klub, Nám. SNP 12, Bratislava
Popis/Description:
Bratislava Hot Serenaders: Lonely Melody už aj na Slovensku
Unikátny orchester Bratislava Hot Serenaders pod vedením trubkára Juraja Bartoša, ktorý sa špecializuje na hot-jazzovú hudbu 20. a 30. rokov, prichádza s horúcou novinkou – cd Lonely Melody.
V júli absolvoval špičkový slovenský hot-jazzový orchester Bratislava Hot Serenaders dvojtýždňové turné po viacerých mestách Veľkej Británie, kde sa s výnimočným ohlasom a priazňou publika stretli nielen ich koncertné vystúpenia, ale aj najnovšie cd Lonely Melody. Táto platňa je ďalším vynikajúcim projektom a súčasťou jedinečného portfólia tohto orchestra a okrem známych hot-jazzových piesní prináša aj taký skvost ako Rhapsody In Blue Georgea Gershwina, v brilantnom prevedení orchestra i klaviristu Ladislava Fančoviča.
Pre skalných fanúšikov pripravil orchester Bratislava Hot Serenaders predpremiérové uvedenie nového cd Lonely Melody do života na svojom prvom koncerte tejto sezóny 21. septembra o 19.00 hod. v kinosále Spoločenského domu NIVY na Súťažnej 18 v Bratislave.
Na širšie publikum čaká premiérové uvedenie novej platne do života 6. novembra v rámci koncertu v bratislavskom V-klube, „krstným otcom“ sa stane Milan Lasica.
Orchester patrí medzi svetovú špičku v autentickej interpretácii jazzovej hudby 20. a 30. rokov, dôkazom sú aj pozitívne ohlasy a kritiky z celého sveta.
Viac informácií nájdete na
www.serenaders.sk
Vstupné/Entry: 15,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie BRATISLAVA HOT SERENADERS: KRST CD

Top