Alix Perez /UK/

Alix Perez /UK/

Dátum/Date: 02.04.2015 o 21:00
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, Bratislava

Popis/Description:
Belgický rodák Alix DePauw, známejší pod DJským menom Alix Perez, patrí v súčasnosti medzi najuznávanejšie mená na producentskom poli. Už svoj prvý album sa mu podarilo vydať pod uznávaným labelom Shogun Audio a od tej doby sa do drum&bass scény zapísal spoluprácami s takými menami ako Noisia, Marcus Intalex, dBridge či Calibre.

V roku 2013 vydal okrem vysoko ceneného Essential Mixu pre BBC Radio 1 aj album „Chroma X Chords, kde potvrdil svoj cit pre inovácie a víziu rúcať žánrové bariéry. Ohlasy kritikov i laickej verejnosti na seba nenechali dlho čakať a Alixovi sa už po druhý krát podarilo definovať pojem producent súčasnosti, ktorý sa nebojí hľadať nové cesty pri tvorení hudby.

V apríli 2014 vydal spolu s Rashadom a Spinnom krátkometrážne EP „U“ pod labelom Exit Records. Na albume sa lahodne prepája juke, bass, hiphop a footwork s Alixovým citom vhodne dopĺňať pasáže o drum’n’bass. Rovnomenný track sa dočkal aj vizualizácie s tradičným indickým bojovým umením Sanatan Sikh Shastar Vidiya.

Budúcnosť pre producentov je jasná, volá sa Alix Perez a vy si jeho vystúpenie užije vo štvrtok 2.Apríla v Nu Spirit Clube.

Vstupné/Entry: 7,70 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Alix Perez /UK/
Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma.

Top