GONG TRANCE KONCERT

GONG TRANCE KONCERT

Dátum/Date: 05.06.2015
Čas/Time: 19:00 - 20:30
Miesto konania/Place of event: Stredisko kultúry - Bratislava Nové Mesto, Vajnorská 21

Popis/Description:
Majstri Gongu a spirituálnej hudby, Don Conreaux (USA), Tom Soltron (Poľsko) a Abby del Sol (Argentína) prichádzajú na Slovensko vrámci Európskeho turné Tone of Life 2015. Toto hudobné zoskupenie s názvom Mysterious Tremendum predstaví svoje umenie na Gong Trance koncerte v Bratislave. Koncert má meditačný charakter a je venovaný svetovému mieru.
Podujatie ponúka transformačný zážitok hudobného mystéria v spojení gongov s archaickými a modernými nástrojmi spolu so spevom. Spolu vytvoria kombináciu alfa a omega hudby, pri ktorom je možné zažiť hlboký stav "tu a teraz".

Don Conreaux (USA): hudobník, herec, režisér, liečiteľ zvukom, učiteľ jógy a hry na Gong. Je dirigentom skupiny Mysterous Tremendum Syntonic Ensemble. Don počas svojho života zostavil a rozšíril do sveta rôznorodé aktivity ako Gong Yoga, Gong kúpeľ či terapia Gongom.

Tom Soltron (Poľsko): sprevádza koncerty meditatívnej a trance hudby používaním Gongov, hlasu a archaických inštrumentov. Nahral niekoľko CD s muzikantmi z celého sveta na základe Solfeggio frekvencií. Je autorom masáže so spievajúcimi misami vo vode a kolekcie Maitreyských Gongov za mier a Gongov 4 elementov, ktoré sa používajú pri terapiách zvukom.

*Vstupenky na predstavenie NIE je možné zakúpiť na predajných miestach, iba prostredníctvom služby HOMETICKET - DOMA VYTLAČENÁ VSTUPENKA.

Vstupné/Entry: 25,00 EUR / voľné sedenie

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Gong Trance koncert
Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť u Vás doma.

Top