HANUMAN CUP 26

HANUMAN CUP 26

Dátum/Date: 17.4.2015 od 19.00 h. (Vstup možný od 18.00 h.)
Miesto konania/Place of event: Dom kultúry Zrkadlový Háj, Rovniankova 3, Bratislava
Vstupné/Entry: Voľné sedenie v predpredaji (do 17.4.2015, 17:00 h) 15 eur, na mieste (17.4.2015, od 18:00 h) 20 eur


Popis/Description:

Tradičný turnaj Hanuman Cup prichádza so svojim 26. vydaním. Diváci v bratislavskom Dome kultúry Zrkadlový háj sa môžu tešiť na porciu 10 zápasov v thajskom boxe, kickboxe podľa pravidiel K-1 a MMA. Ako už býva zvykom, na svoje si prídu aj fanúšikovia ženských súbojov.

V rámci hlavnej časti večera sú pripravené hneď dva titulové zápasy, v ktorých spoznáme dvoch majstrov Európy organizácie WKU. Talentovaný Jakub Benko z bratislavského klubu Spartans vyzve vo váhe do 86 kg mimoriadne skúseného a niekoľkými titulmi ovenčeného Alexandra Kruka z Poľska. Zástupcu domáceho klubu Hanuman Gym Bratislava, Marka Nováka, čaká vo váhe do 67 kg nebezpečný Talian Shan Cangelosi . Oba zápasy sú najvyššej A-kategórie na 5x3 minúty podľa plných thajských pravidiel.

Diváci uvidia v akcii aj Daniela Hromeka, ktorý si zmeria sily s dobre známym Stanislavom Zanievskym z Poľska, jeho krajan Dawid Nowak zase preverí Andreja Šimkuliča. V jedinom MMA dueli večera sa predstaví Michal Štefek z hlohoveckej vetvy Hanuman Gymu, ktorého súperom bude Novozámčan Patrik Danihel. Dámsky súboj obstarajú Viktória Lipianská zo Spartans a Broňa Žemberová z Fighting Gymu.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie HANUMAN CUP 26
Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma.

Top