XRace: So vstupenkou - tričko zadarmo!

XRace: So vstupenkou - tričko zadarmo!

Kúp si lístok na XRace a ku každému lístku je zdarma prístup do padocku, kde si zblízka môžete pozrieť jednotlivé pretekárske autá, ale sa aj priamo stretnúť so samotnými jazdcami, prípadne sa od nich dozvedieť, čo to o ich tíme. Ten z Vás, kto príde na podujatie XRace 24.5.2015 na SlovakiaRing so vstupenkou kúpenou v predpredaji v hodnote 10 eurDOSTANE TRIČKO XRACE ZADARMO!!!

Naozaj sa je na čo tešiť, okrem štartovej listiny, kde figurujú známe mená jazdcov nielen z prvého ročníka XRace a z Autoslide, sa môžete tešiť aj na bohatý sprievodný program: vystúpenie kaskadérskej skupiny Petra Hnedkovského, ktoré malo minulý rok obrovský úspech, bubnovú show Tambores, sexi myčku, simulátor, detské mestečko, vodné bubliny, stánky s občerstvením, let helikoptérou a iné. Prebiehať budú aj rôzne divácke súťaže.

A ako taký bonbónik sme tento rok pripravil pre Vás veľký sobotný koncert, ktorý začne o 20.hod. slovenská formácia Elán tribute, po nich v rámci 40.výročia kapely vystúpi EDDA Muvek a záver tohto veľkého koncertu bude v réžii Wasabi circus. A to všetko v cene vstupenky na XRace, ktorú už teraz môžete kúpiť v Ticketportale za 10 eur.

Tešíme sa na Vás 23.-24.5.2015 na SlovakiaRingu, kde budete môcť sledovať rallycrossové adrenalínové súboje.

Vstupenky na podujatie XRace už v predaji!

Top