Music Summer Orava sa sťahuje do nového areálu Košariská

Music Summer Orava sa sťahuje do nového areálu Košariská

Najväčší hudobný festival na Orave sa premiérovo uskutoční v krásnom novom areáli rekreačného strediska Košariská. Návštevníci sa môžu tešiť na romantické prostredie s krásnym výhľadom na panorámu Oravskej priehrady a dostatočným priestorom na celú potrebnú infraštruktúru, ktorá k veľkému festivalu patrí, parkovisko a táborisko nevynímajúc. Areál Košariská je vzdialený len čosi vyše kilometra od mesta Trstená smerom k priehradnému múru a prístavu. Oravská metropola a dopravná križovatka Námestovo je vzdialené len 10 minút jazdy autom, rovnako tak sa ešte viac priblížil Tvrdošín a tiež celý Liptov. Aj keď majú Košariská pravidelné dopravné spojenie, organizátori v spolupráci s dopravnou spoločnosťou Liorbus pripravili od štvrtka do nedele mimoriadne spoje z Námestova, Trstenej a Tvrdošína, ako popoludní, tak aj po skončení hlavného programu po polnoci. Pripravené sú aj kyvadlové spoje zo stanice v Trstenej počas hlavného náporu pri príchode návštevníkov.
Presné časy a trasy mimoriadnych spojov a kyvadlovej dopravy budú priebežne zverejnené.
Ďalšou dobrou správou pre návštevníkov festivalu Music Summer Orava je predĺženie hudobného programu po skončení hlavného programu s už avizovanými účinkujúcimi. Ešte dôležité upozornenie od organizátorov: festival Music Summer je aj v tomto roku 3-dňový, začína sa už vo štvrtok riadnym rockovým nášupom na čele so skupinou Horkýže Slíže, ktorej bude sekundovať ďalšia punková legenda – Ine kafe, tentokrát v plnej sile a zostave. Veľké punkové kvarteto doplnia Karpina a Konflikt.
V piatok a sobotu na Oravu potom zavítajú okrem iných aj Zuzana Smatanová, Heľenine oči, Slobodná Európa, Polemic, Smola a hrušky, Samo Tomeček či Kali. Definitívny line up spolu s presnými časmi budú takisto priebežne zverejnené.

Termíny letných festivalov Music Summer :
Ružiná  9.-11. júl 2015
Duchonka 30. júl – 1. august 2015
Orava 13.-15. august 2015

Predpredaj vstupeniek v sieti Ticketportal.
Prvých 1.000 vstupeniek (permanentka na všetky 3 dni) za 9,90 EUR.

Vstupeky na podujatia MUSIC SUMMER 2015 v predaji!

Top