Nový spevák v Gamma Ray ?

Nový spevák v Gamma Ray ?

EÚ turné začalo... Kapela bez ohlásenia pre turné Best Of the Best – Party Tour 2015 už za behu hlási : Vítame Franka Becka !

Avšak ... už v začiatkoch Gamma Ray pôsobil iný spevák. Ralf Scheepers (teraz Primal Fear). V roku 1995 sa za mikrofón po 10 rokoch vrátil Kai Hansen, aj keď album Land of the Free mal naspievať Henne Base (Metalium). Teraz, po rokoch a intenzívnych turné, prichádza tretia dosť zásadná zmena na poste vokalistu v kapele.
Aj keď nik nemusí byť smutný, Kai Hansen sa nevzdáva postu speváka úplne... Len si svoje spievanie naživo trošku skráti a bude sa viac venovať hre na gitare a ako ho všetci poznáme, plný energie radšej bude pobehovať po pódiu a robiť show. Frank Beck je pre všetkých pomerne veľkou neznámou, takže budeme veriť, že výber Gamma Ray bol veľmi zodpovedný. Dokonca sa na túto udalosť pozitívne vyjadril aj bývalý spevák kapely – Ralf Scheepers. Avšak sama kapela hodnotí Franka ako prínos, nielen po stránke hudobnej, ale aj po tej ľudskej, alebo ako znie motto turné – párty stránke.
Takže sa tešíme na podanie tejto veľkej neznámej exkuzívne v Lučenci. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na občerstvenie v hale a od skupiny aj na predaj tričiek, platní, CD-čok a rôznych iných predmetov, ktoré si bežne inde nekúpia. Skupina ako taká je veľmi priateľská a keďže ide o najväčšieho koncertného navrátilca na Slovensko, je jasné, že je tu takmer ako doma.
Vďaka tomu, že turné už prebieha, vieme poodhaliť aj playlist, ktorým nás Gamma Ray rozohnia aj v Aréne v Lučenci.
Jednoznačne sa bude jednať o veľmi živý večer plný rezkých skladieb Gamma Ray a napriek tomu, že ide o oslavu 25-ťky Gammy, zaznejú aj načasové hity skupiny, v ktorej Kai Hansen hral veľkú úlohu v rokoch 1984-1988 a dokonca je pripravená aj hudobná a uletená lahôdka !!!
Toto všetko len v Lučenci, ktorý by pre niekoľko dobrých dôvodov nemal vôbec byť ďaleko pre nikoho na Slovensku.

Najpravdepodobnejší playlist kapely:  
Heaven Can Wait
Last Before the Storm
Fight
One With the World
I Want Out
Valley of the Kings
The Silence
Sólo na bicie a basgitaru
Induction
Dethrone Tyranny
Empathy
Master of Confusion
Rebellion in Dreamland
Heavy Metal Universe
Ride the Sky
Somewhere Out in Space
Land of the Free
Send Me a Sign 
To the Metal

 
Serious Black ako hosť turné, pustili do obehu už v začiatku tohto veselého hudobného cirkusu správu, že sa im stratil ich spací autobus – tourbus. Fanúšikovia mali dať vedieť kapele, kde ho zazreli, aby do dokázali nájsť... Vidieť že zmysel pre humor im nechýba...
Serious Black sú tzv. All Stars teamom. V zostave s Thomenom Stauchom, ktorý je známy z kapely Blind Guardian a  neskôr Savage Circus alebo Rolandom Grapowom z Masterplan nahrali debutový album As Daylight Breaks (2015). Zabodoval v mnohých krajinách EÚ a kapela na jar absolvovala turné s Hammerfall. Väčšinou vypredané... Teraz poteší skvelým albumom aj ďalších fanúšikov na turné s Gamma Ray. Dve power metalové veličiny doplní na tejto časti tour aj skupina Dragony, ktorá svoj album „Shadowplay“ vydáva 25.9.2015

Gamma Ray : Master of Confusion
Gamma Ray : Hellbent
Gamma Ray : Rise
Gamma Ray : Rebellion in a Dreamland
Serious Black : High and Low
Serious Black : Older and Wiser 
Dragony : Wolves Of The North
Dragony : True Survivor

Vstupenky na podujatie GAMMA RAY - BEST OF THE BEST - PARTY TOUR 2015 v predaji!

Top