Luca Turilli´s Rhapsody - 26.1. Košice Collosseum, 29.1. MMC Bratislava

Luca Turilli´s Rhapsody
26.1. Košice Collosseum
29.1. MMC Bratislava

Nové správy z tábora Luca Turilli´s Rhapsody a ich svetového turné »Prometheus Cinematic Tour« 2016 !!

Riccardo Cecchi, tenor lyrického zboru Giuseppe Verdi Di Roma (tiež hral vo filme  Woodyho  Allena filme »Do Ríma s láskou«), sa pripojí Rhapsody na európskych koncertoch nadchádzajúceho turné  »Prometheus Cinematic  Tour« 2016 (15. januára - 19 februára ).

Riccardo Cecchi je nový špeciálny hosť, oznámený po tom, ako bol oznámený hlavný soprán - Emilie Ragni, ktorá spievala na mnohých skladbách na novom albume »Prometheus, Symphonia Ignis Divinus«.
"Jeho hlas je nádherný," hovorí spevák Alessandro Conti, a dodáva: "Žiadny kompromis. Chceme ponúknuť nezabudnuteľné šou a Riccardo významne prispeje k filmovej pocitu (vplyvu) z nášho turné celým jeho talentom! ".

"Vo filmovom hudbe Rhapsody sú spevácke vplyvy a ich emocionálny dopad, skutočne zásadný," tvrdí bubeník Alex Landenburg, a dodáva: "Budeme konečne môcť ponúknuť naše vystúpenie -jedinečný zážitok – naživo, s dvomi veľkými umelcami zdieľajúcimi  javisko s Alessandrom a spevákmi spievajúcimi hlavné hlasy našich najväčších zborových častí skladieb".

Skladateľ Luca Turilli hovorí: "Môj konečný umelecký sen sa stáva veľkou realitu. Predstavte si, ako staré klasiky RHAPSODY - ako "Unholy Warcry" alebo najnovších piesní, ako je "'Of Michael The Archangel And Lucifer’s Fall', 'Prometheus' and 'King Solomon And The 72 Names Of God'" budú znieť, keď budú zaspievané skutočnými  opernými  spevákmi na javisku !  Mám husiu kožu, keď už o tom len premýšľam! ".

Aby sme nezabudli, hosťami turné Rhapsody (Lucu Turilliho) budú aj skupiny Irom Mask (s bubeníkom Freedom Call Ramym Ali) a Asylum Pyre
Celý výprava obnáša až 37 osôb, takže to určite bude nezabudnuteľný zážitok.

Iron Mask :
Rock Religion
God Punishes, I Kill

Asylum Pyre:
Only Your Soul

Vstupenky na podujatie LUCA TURILLI´S RHAPSODY + HOSTIA v predaji!

Top