FOALS odohrajú sólový koncert v Bratislave!

FOALS odohrajú sólový koncert v Bratislave!


Počas rozbehnutého festivalového leta sa v Bratislave zastavia britskí FOALS, ktorí 27. júna odohrajú sólový koncert v klube MMC. Jedna z najlepších súčasných indie rockových kapiel predstaví slovenskému publiku aktuálnu nahrávku What Went Down doplnenú o svoje najväčšie hity z predošlých troch albumov.

Partia hudobníkov z Oxfordu na čele s charizmatickým spevákom Yannisom Philippakisom tvorí pestrú muziku s vyváženým pomerom gitár a elektroniky. Doposiaľ získali množstvo prestížnych ocenení, ale narozdiel od iných indie rockových kapiel, patria medzi skvelé koncertné kapely. „V bežnom živote sa bojím výšok. Ale keď som na pódiu, prejaví sa vo mne iná osobnosť,“ priznal spevák pred nedávnom. Záujem o koncerty FOALS dokazujú opäť vypredané haly na prebiehajúcom turné vo svete aj skutočnosť, že budú tento rok headlinerom druhého dňa na Reading a Leeds Festivale.

V britskom rebríčku UK Chart bodovali FOALS svojou novnkou What Went Down na treťom mieste. Na jeho vzniku spolupracovali s producentom Jamesom Fordom, ktorý sa podieľal na nahrávkach kapiel ako Arctic Monkeys, či The Last Shadow Puppets alebo víťazný album Mercury Prize od The Klaxons.

Intimita bratislavského klubu MMC však ponúkne úplne inú atmosféru. „Kapela bude doslova na dosah ruky. Navyše ak ste už zažili niektorý z ich koncertov, viete, že Yannis často schádza medzi fanúšikov počas koncertu,“ pozýva Michal Očovan z ProMusic, ktorý FOALS prináša po roku opäť na Slovensko. Lístky sú už v predpredaji v sieti Ticketportal.


Vstupenky na koncert FOALS (UK) už v predaji!

Top