Šansónová legenda Mireille Mathieu príde do Bratislavy spolu so svojím orchestrom. Bratislavskou Inchebou zaznejú najznámejšie hity jej 50 ročnej kariéry.

Dátum: 14.10.2016
Miesto konania: Incheba Expo Arena, Bratislava
Čas: 20.00 hod.
Otvorenie vstupov: 19.00 hod.

Šansoniérka Mireille Mathieu navštívi naše hlavné mesto spolu so svojím 12-členným orchestrom 14. októbra 2016. Mathieu   predstaví v Bratislave svoje najlepšie skladby: Mon credo, Qu`elle est belle  či Mon bel amour d`été.

Charizmatická speváčka, ktorá je často prirovnávaná k ikonickej Edith Piaf má za sebou takmer 50 rokov úspešnej kariéry, počas ktorej naspievala viac ako 1200 piesní, vydala viac ako 40 albumov a koncertovala na všetkých kontinentoch sveta. Počas svojho pôsobenia Mireille Mathieu spolupracovala so svetovými hudobnými osobnosťami ako sú Charles Aznavour, Johnny Hallyday, Julio Iglesias, Paul Anka alebo Frank Sinatra.    
Táto šarmantná francúzska speváčka má svojich fanúšikov po celom svete.

Mireille Mathieu pochádza z chudobnej , mnohopčetnej rodiny. Detstvo prežila v juhofrancúzskom meste Avignon ako najstaršia zo štrnástich detí. Do kontaktu s publikom sa po prvýkrát dostaa už jako štvorročná, keď spievala na omši v miestnom kostole. Ako sama hovorí, tento okamih bol prvým impulsom k tomu, aby sa stala profesionálnou speváčkou. Neskôr nastúpila do umeleckej školy a získala odborné vedomosti v speve a hudbe. Zásadné pre jej kariéru bolo stretnutie so známym manažérom Johnny Starkom, ktorý mimo iných zastupoval aj Edith Piaf. Bol nadšený a okúzlený jej speváckym nadaním a spolupráca spolu s prvými úspechmi na seba nenechala dlho čakať. Zlomové však bolo jej pôsobenie v Spojených štátoch amerických, kde si doslova podmanila publikum. Nasledovalo množstvo vystúpení v Las Vegas, Hollywoode, New Yorku či San Franciscu.

Mireille Mathieu vystúpi v Bratislave 14. októbra 2016 v Incheba Expo Bratislava s 12-členným orchestrom, ktorý pricestuje spolu s ňou. Fanúšikovia sa môžu tešiť na nádherný večer plný čistého francúzskeho šansónu v tom najkvalitnejšom podaní

Vstupenky na MIREILLE MATHIEU

Top