NIGHTWISH – 1.6.2016 – amfiteáter Košice

Koncert Nightwish v Košiciach ohlasuje ďalších hostí !
Už len dva týždne od prvej návštevy fínskej megastar v metropole východu !!! + Poodhalený playlist

Už len dva týždne nás delia od vystúpenia mimoriadne populárnych fínskych Nightwish v košickom amfiteátri. 1. júna totiž skupina vystúpi v bývalom európskom hlavnom meste kultúry, na vynovenom amfiteátri v metropole východu – v Košiciach. Ich megashow, ktorá sa bude pripravovať a stavať viac ako dva dni, bude mať určité paralely s minuloročným koncertom kapely v Banskej Bystrici. S Nightwish vystúpi jeden mimoriadne atraktívny hosť – skupina gitarového virtuóza Viktora Smolského – ALL-STAR BAND ALMANAC, ktorá predstaví nový album „Tsar“ a ďalší traja hostia. Výborne prijatých hostí z koncertu v Bystrici – symfonických metalistov Symfobia a tiež modern-metalistov Tristana doplní u nás zatiaľ neznáme, ale sľubné zoskupenie SORRONIA z Maďarska so sympatickou Annou Király v čele. Zvedavci si určite budú vedieť nájsť ukážky ich tvorby na internete, ale pre zjednodušenie vám jedno priamo ponúkame, skladbu Enemy of Yourself .

SYMFOBIA, ktorá za rok od veľkej premiéry natočila už dva videoklipy a koncertne sa veľmi slušne zabehla, si pred pár dňami vyskúšala predskakovanie českej legende CITRON na ich slovenskom turné. Publikum presvedčila a je stále populárnejšia, takže zvedie boj so SORRONIOU a TRISTANOU o najväčší aplauz pre hosťujúce kapely. TRISTANA je zabehnutá stálica slovenskej rockovej scény, ktorá predstaví skladby najmä z albumu Virtual Crime
Symfobia – Bloody Wings
Tristana – Fallen

Almanac k novému albumu – debutu, primiešajú aj pár kúskov z predchádzajúceho pôsobiska Viktora – RAGE. Pri jeho sprche gitarových riffov, ktorú tento virtuóz predvedie, znalci prestanú snáď aj dýchať...

Z tábora Nightwish prichádza niekoľko dobrých správ, tú ktorú môžeme zverejniť už dnes je, že mierne obmenený playlist z roku 2015 bude tentokrát obsahovať aj ich asi najväčší hit NEMO z albumu ONCE a na svoje si prídu tak fanúšikovia éry s Tarjou, Anette ale aj aktuálneho albumu Endless Forms Most Beautiful.

Do areálu amfiteátra sa začne púšťať od 16-tej hodiny a hudobný program začne o 17:00. Posledné novinky a presný program dňa o týždeň – presne 7 dní pred koncertom kapely v Košiciach !

Vstupenky na podujatieNIGHTWISH v predaji!

Top