Silné reči začínajú sezónu s plnými zásobníkmi vtipov

Silné reči začínajú sezónu s plnými zásobníkmi vtipov

Po dvojmesačnej loveckej uzávere sa znova začína sezóna ostrých vtipov, ktorými vás komici zo Silných rečí odpália tak, že pôjdete žrať seno do krmelcov. Jesenná stand-up comedy tour s kampaňou v poľovníckej téme a s podtitulom „Sezóna sa začína“ vypáli svoju prvú ranu už 2. septembra v bratislavskom klube MMC.

Na jednom pódiu tu vystúpi rekordných 13 komikov – teda to najlepšie čo slovenský stand-up ponúka. Okrem stálic Tomáša Hudáka (bývalý šéf vydania správ RTVS, známy aj zo show Svet Tomáša Hudáka na sme.sk), kultového Gaba Žifčáka, ktorý prerazil svojím borovičkovým vystúpením, či ITčkára Jara Abaffyho (s jeho typicky suchým programátorským humorom) vystúpia aj nové tváre. Sú nimi napríklad Iránska súrodenecká dvojica Nasi a Sia – naši mladí comedy imigranti so skvelými postrehmi zo života na Slovensku, drsný a pološialený asociál Jakub Lužina, či Stano Staško – jedna tretina komediálnej trojice Tri tvorivé tvory.

Slovenská stand-upová scéna za sedem rokov poriadne dospela, rozrástla sa o nové talenty a s vymakaným programom teraz mieri do miest po celom Slovensku.  „Ide o historicky najväčšie a najvtipnejšie turné, na akom Silné reči boli, “ hovorí frontman Silných rečí Jano Gordulič.

Po úvodnom bratislavskom vystúpení sa Siné reči vyberú na cesty a navštívia v zoštíhlenej zostave  s dvojhodinovými vystúpeniami vyše 15 slovenských miest. Podrobné informácie o turné nájdete na webe silnereci.sk alebo na facebook.com/silnereci. Lístky na predstavenia sa rýchlo míňajú v sieti Ticketportal.

Vstupenky na podujatie SILNÉ REČI - SEZÓNA SA ZAČÍNA! už v predaji!

Top