K DISPOZÍCII VSTUPENKY NA ĎALŠIU DOMÁCU SÉRIU HC SLOVAN

Miesto konania: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava

HC SLOVAN - Neftechimik Nižnekamsk
Dátum/Date: 17.10.2016
Čas/Time: 19:00 hod.
Vstupenky na HC SLOVAN - Neftechimik Nižnekamsk

HC SLOVAN - AK Bars Kazaň
Dátum/Date: 19.10.2016
Čas/Time: 19:00 hod.
Vstupenky na HC SLOVAN - AK Bars Kazaň

HC SLOVAN - Lada Togliatti
Dátum/Date: 21.10.2016
Čas/Time: 19:00 hod.
Vstupenky na HC SLOVAN - Lada Togliatti

Slovanisti sa pred svojimi fanúšikmi predstavia opäť už v najbližšom týždni od pondelka 17. októbra, a vzhľadom na náročné vyžrebovanie, ktorému v prvej polovici základnej časti čelia, budú to opäť nadlho jediné domáce zápasy.

O to viac Vás na tieto zápasy pozývame na Zimný štadión Ondreja Nepelu. V domovskej aréne budeme hostiť tri tímy Východnej konferencie, z ktorých dva bojujú o play off, zatiaľ čo tretí celok Ak Bars Kazaň už tradične patrí medzi lídrov Východu.

Ako prvý sa Slovanu postaví do cesty v pondelok 17. októbra o 19:00 h Neftechimik Nižnekamsk. Tím nového trénera Nikolaja Solovjova je na dohľad k postupovej osmičke a potrebuje tak každý bod. V tíme súpera má výbornú formu americký útočník Dan Sexton, darí sa aj Švédovi s bohatými skúsenosťami v KHL Richardovi Gyngemu. V obrane je dôležitou postavou Geoffrey Kinrade.

Lákadlom v rámci tejto trojice zápasov bude duel s Ak Bars Kazaň v stredu 19. októbra rovnako o 19:00 h. Tím Zinatuľu Biljaletdinova sa každoročne bije o vedúce priečky na Východe. Belasí majú za sebou už aj zápas v Tatarstane, ktorý prehrali tesne 1:2 a svojmu súperovi tak majú čo vracať. Lídrami Ak Bars sú legionári Justin Azevedo a najmä Jiří Sekáč, dostatok bodov majú i domáci hokejisti Vladimir Tkačov a Michail Varnakov.

Záverečným domácim zápasom v desiatom mesiaci bude zápolenie s Ladou Togliatti v piatok 21. októbra o 19:00 h.  Belasí sa v ruskom meste predstavili na začiatku sezóny a prehrali 5:2. Lada podáva v základnej časti zatiaľ kolísavé výkony, v tabuľke jej patrí ôsma priečka. V poslednom čase však patrí medzi našich najneobľúbenejších súperov. O priebežné postavenie v hornej časti tabuľky Východu sa zatiaľ najviac príčinili produktívni Georgij Belousov (12 bodov), Nikita Filatov (12 bodov), Anton Šenfeld (10 bodov).

Top