TURIEC FEST 2017


ARAKAIN & LUCIE BÍLA ZAHRAJÚ V AMFIKU

Legenda českej metalovej scény, kapela ARAKAIN a najpopulárnejšia česká speváčka Lucie Bíla, sa v lete 2017 znova spoja a vystúpia v martinskom amfiteátri v rámci bonusového dňa Turiec Festu 2017! Pôjde o najväčší koncert spomínanej zostavy v roku 2017 na Slovensku.

    

     
     Organizátori podujatia Turiec Fest sa rozhodli ponúknuť návštevníkom niečo nové a veľkolepé, čo určite zostava ARAKAIN & Lucie Bíla je. Návštevníci podujatia si budú môcť počas víkendu 24-25.6.2017 vychutnať v priestoroch martinského amfiteátra  kvalitné slovenské kapely ako HEX, Heľenine oči, Slobodná Európa, The Paranoid, Rock Reunion, Bod mylu, MAD Frequency a českú legendárnu zostavu ARAKAIN & Lucie Bíla, ktorá oslávi 35 rokov pôsobenia na scéne aj u nás v Turci. 

     Okrem hudby pripravujú organizátori pre návštevníkov tradične atraktívnu funzónu, v ktorej si budú môcť oddýchnuť alebo vyskúšať rôzne netypické športové aktivity. Samozrejmosťou budú aj rôzne súťažné disciplíny  o vecné ceny od partnerov a organizátorov. Lístky na podujatie sú v predaji v sieti Ticketportal od 23.1.2017. Cena lístkov sa bude postupne zvyšovať, tak neváhajte a nenechajte si ujsť tento skvelý hudobný festival!
  
     Nezabudnite ani na zimnú verziu Turiec Festu na ktorej vystúpia kapely Horkýže slíže, Konflikt a Eufory. Turiec Fest – zimný špeciál sa bude konať 17.2.2017 v martinskej športovej hale na Podháji od 18:00. O oboch podujatiach sa dozviete viac na www.turiecfest.sk


 
VSTUPENKY TURIEC FEST 2017

Top